Γαβριήλ Σακελλαρίδης: “Η Αριστερά θέλει μάχες με αξιοπρέπεια και όχι με έναν νεόκοπο Μεσσία”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης SOOC

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς μετά τη δήλωση του Θανάση Οικονόμου σε βάρος στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα.

“Πυρά” κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, για τη λάσπη που πέταξε κατά στελεχών της κυβέρνησης Τσίπρα το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης του αρχηγού του κόμματος, Θανάσης Οικονόμου.

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς σε ανάρτησή του, “τα ίδια επανέλαβε υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Κασσελάκη σήμερα το πρωί στο OPEN. Τα ίδια διαδίδουν ανώνυμοι και επώνυμοι λογαριασμοί στα social media. Χτες πάλι στη συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο Σ. Κασσελάκης εκτόξευσε νέες ασυναρτησίες, για το ότι η Νέα Αριστερά τα έχει βρει με το ΠΑΣΟΚ για συνεργασία την επόμενη μέρα”, για να προσθέσει:

“Ειλικρινά δεν αξίζει στην Αριστερά αυτός ο κατήφορος. Ο κόσμος της Αριστεράς έχει ανάγκη να δώσει τις μάχες που έρχονται με αξιοπρέπεια, να στηρίξει την αλλαγή που χρειαζόμαστε με αγώνες, ήθος και ειλικρίνεια. Όχι με έναν νεόκοπο Μεσσία που χτυπά άδεια ντενεκεδάκια για να κάνει θόρυβο, μέσα από την λάσπη”.

Εν συνεχεία, αναφέρει: “Ο κ. Κασσελάκης και το επιτελείο του προσβάλλουν όχι μόνο την Αριστερά και την μακρά συνεισφορά της σε αυτόν τον τόπο, αλλά και κάθε αριστερό και προοδευτικό άνθρωπο, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο βρίσκεται σήμερα.

Όταν αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Αριστερά, είχα πει πως “επιστρέφω σπίτι μου”. Γιατί το πολιτικό μας σπίτι δεν είναι ούτε τα ντουβάρια, ούτε οι μαρκίζες στη βιτρίνα. Είναι οι ιδέες μας. Το ήθος μας. Ο τρόπος με τον οποίο πολιτευόμαστε και συνυπάρχουμε με τους συμπολίτες μας.Εκεί που βρίσκουμε την αλληλεγγύη, τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια. Τις μέρες αυτές, νιώθω περισσότερο από ποτέ δικαιωμένος για την άποψη που είχα τότε εκφράσει”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα