Γεννηματά: Νέα μέτρα με όρους παράδοσης ηττημένου

Γεννηματά: Νέα μέτρα με όρους παράδοσης ηττημένου
η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διοργανώνει ημερίδα για τη διαχείριση των «κόκκινων» επιχειρηματικών και επαγγελματικών δανείων. Εισαγωγή: Βασίλης Κεγκέρογλου Γραμματέας Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ομιλία: Φώφη Γεννηματά, Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Χαιρετισμοί: βΚΌΘανάσης Θεοχαρόπουλος, Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ βΚΌΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Συνοπτική παρουσίαση πρότασης: Σπύρος Φράγκος σΤΗ ΦΩΤΟ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Η κυβέρνηση συμφώνησε στην προνομοθέτηση νέων μέτρων, αρκούμενη σε υποσχέσεις για δήθεν αντίμετρα, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Αυστηρή κριτική στη συμφωνία του Eurogroup της Μάλτας έκανε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

“Μετά από 7 μήνες τυχοδιωκτισμών, η κυβέρνηση συμφώνησε για προνομοθέτηση νέων μέτρων ύψους 3,6 δις ευρώ με όρους παράδοσης ηττημένου”, είπε η κ.Γεννηματά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδέχθηκε την νέα περικοπή των συντάξεων και την καταβαράθρωση του αφορολόγητου, χωρίς να πάρει τίποτε για το Δημόσιο χρέος, αρκούμενη σε υποσχέσεις για δήθεν «αντίμετρα»

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδέχθηκε την νέα περικοπή των συντάξεων και την καταβαράθρωση του αφορολόγητου, χωρίς να πάρει τίποτε για το Δημόσιο χρέος, αρκούμενη σε υποσχέσεις για δήθεν «αντίμετρα», αν και εφόσον υπερβούμε τους δυσβάσταχτους στόχους  για 3,5% πλεονάσματα του ΑΕΠ”, συνέχισε και πρόσθεσε: “Η αβεβαιότητα παραμένει. Ακόμη και μετά τις υποχωρήσεις δεν υπάρχει βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.”

Η αβεβαιότητα παραμένει. Ακόμη και μετά τις υποχωρήσεις δεν υπάρχει βεβαιότητα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Η κ.Γεννηματά υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το τι έχει συμφωνηθεί για την ΔΕΗ και τα εργασιακά, γιατί τα όσα είπε σήμερα ο κ. Τσακαλώτος για τις συλλογικές συμβάσεις, προβλέπονται ήδη από τον Νόμο 4024 του 2011.

“Αν μετά από αυτά ο κ. Τσίπρας αναρωτιέται ακόμη το ποιοι παίζουν τις «κουμπάρες» εις βάρος της χώρας, δεν έχει παρά να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη” πρόσθεσε και κατέληξε: “Η συνέχιση της παραμονής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην εξουσία, μόνο αδιέξοδα και καταστροφή μπορεί να προκαλέσει.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα