Γεννηματά: Ο Ανδρέας τα παιδιά και η μάχη με τον καρκίνο

Γεννηματά: Ο Ανδρέας τα παιδιά και η μάχη με τον καρκίνο

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προχώρησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τι είπε για τον πατέρα της, αλλά και τη μεγάλη μάχη που έδωσε

Μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που συνηθίζει έδωσε το πρωί της Πέμπτης η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά από το πλατό της εκπομπής Happy Day «άνοιξε την καρδιά» της και μίλησε για τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά, τον γάμο, τα παιδιά της, και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Έχω τρία παιδιά, 19, 12,5 και 11. Δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή με γεμίζει για να κάνω ό,τι κάνω. Η Αιμιλία σπουδάζει στη Γλασκώβη αρχιτεκτονική. Παντρεύτηκα τον πρώτο μου σύζυγο πολύ μικρή, στα 22, δεν ξέρω καν πώς το έκανα αυτό. Ήμασταν μαζί από φοιτητές» λέει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενώ μιλώντας για τον δεύτερο σύζυγό της που είναι μαζί του 15 χρόνια, αναφέρει: «Ήταν έρωτας. Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;»

Σοκάρομαι και συγκινούμαι όταν ακούω ότι εφημερεύει το νοσοκομείο Γιώργος Γεννημάτας

Όσο για το πώς αισθάνεται όταν ακούει ότι εφημερεύει το νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς αναφέρει: «Σοκάρομαι και συγκινούμαι».

Για τον πατέρα της

«Μου λείπουν όλα από τον πατέρα μου: Η ζεστασιά, η αγκαλιά, το χαμόγελο, το μυαλό, η ανθρωπιά, ο παππούς που χρειάζονταν τα παιδιά μου. Μέσα σε επτά μήνες έχασα και τους δύο γονείς μου. Ο καρκίνος χτύπησε κι εμένα και την αδερφή μου. Το πάλεψα σκληρά. Η μικρή μου κόρη ήταν δύο χρονών, δεν άντεχα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου χωρίς μάνα. Είπα θα το παλέψω. Πέρασαν εννέα χρόνια και είμαι εδώ» εξομολογήθηκε η κα Γεννηματά.

Για τη σκληρή καθημερινότητα μέσα στην κρίση η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε τυχερή που δεν είναι σε τόσο δύσκολη θέση όπως πολλοί Έλληνες, αλλά τόνισε ότι παρακολουθεί κι εκείνη τις προσφορές, όπως κάθε Ελληνίδα νοικοκυρά. «Με τρία παιδιά είναι δύσκολο» σημείωσε.

Η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να μην προβεί και σε πολιτικές αναφορές: «Δυστυχώς απογοήτευση και λέω δυστυχώς γιατί είναι νέος άνθρωπος και θα περίμενες να φέρει φρεσκάδα. Αρκέστηκε να πάρει το πιο παλιό από το πιο παλιό» σχολίασε για τον Αλέξη Τσίπρα ενώ εξαπέλυσε πυρά και κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας: «Δεν είναι κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και όχι ψευτοπαλικαρισμοί για να αντιμετωπίσουμε τον Ερντογάν»

Τέλος, σχετικά με τον  Παύλο Πολάκη, ανέφερε: «Είναι υπουργός αυτός ο άνθρωπος; Το ότι εμφανίζεται σε νοσοκομεία με γιατρούς και δείχνει να χειρουργεί τον καθιστούν υπουργό;»

(Φωτό: Sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα