Γεννηματά: Το bullying εκεί που σας παίρνει

Γεννηματά: Το bullying εκεί που σας παίρνει
Pre agenda discussion in the plenum of the parliament about corruption in Athens on Oct. 10, 2016 / . 10 , 2016 Alexandros Michailidis / SOOC

"Με λένε Γεννηματά και είμαι περήφανη για την οικογένεια και την παράταξη μου" δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή. "Αυτοί που εμείς αποκηρύξαμε είναι δίπλα στον Τσίπρα" υποστήριξε

Για λάσπη του παρελθόντος στον ανεμιστήρα με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα κατηγόρησε την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά την προ ημερησίας για τη διαπλοκή, παίρνοντας αποστάσεις και από τη Νέα Δημοκρατία.

“Ονομάζομαι Φώφη Γεννηματά και είμαι πάρα πολύ περήφανη για την οικογένειά μου, την παράταξή μου και τη διαδρομή μου”, είπε στην αρχή της ομιλίας της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Δεν σηκώνω bullying, το bullying εκεί που σας παίρνει. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας, που παρακολούθησα αυτή τη συζήτηση”, συνέχισε η κ.Γεννηματά.

Κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση αφήνει κληρονομιά τον κόφτη, σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από την ελληνική κοινωνία και πως προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του ελληνικού λαού από τα σημειώματα της εφορίας, τις πετσοκομμένες συντάξεις, από την ανεργία, από τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία.

“Δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα το δημιουργικό σε αυτό τον τόπο. Ο μόνος λόγος που σας έχει μείνει, είναι ο διχαστικός. Στήνετε ανεμιστήρες λάσπης. Στα λαϊκά δικαστήρια που πάτε να στήσετε δεν θα είστε ο κατήγορος”, συνέχισε απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα η κ.Γεννηματά.

Υπερασπίστηκε τη στάση του Κινήματος, σημειώνοντας: “Το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ το διατάξαμε εμείς και τα στοιχεία, εμείς τα δώσαμε στον εισαγγελέα”, ενώ προκάλεσε τον κ.Τσίπρα να ρωτήσει τους υπουργούς του, που ξεχνούσαν κάτι εκατομμύρια και κάτι μετοχές.

“Τέρμα με τα μεγάλα λόγια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, συμψηφισμούς δεν δεχόμαστε. Όλα στο φως. Διαφάνεια για τους πάντες και παντού”, δήλωσε η κ.Γεννηματά, καλώντας κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να συνυπογράψουν το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής από το 2000 και μετά, αλλά και να βάλουν όπως το ΠΑΣΟΚ ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τα οικονομικά των κομμάτων τους και να παραδώσουν το πόρισμα.

Η κ.Γεννηματά όμως επιτέθηκε και στη ΝΔ: “Έρχεστε να μας μιλήσετε δήθεν για τη διαφθορά των άλλων”, είπε, αναφερόμενη στην περίοδο 2004-2009. “Η αξιωματική αντιπολίτευση αδυνατεί να κόψει τον ομφάλιο λώρο εξάρτησης του κακού παρελθόντος. Βολεύει τον κ. Μητσοτάκη να έχει στους κόλπους του κρυφούς χειροκροτητές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ”, σχολίασε με νόημα.

“Αυτοί που εμείς αποκηρύξαμε είναι δίπλα σας κύριε πρωθυπουργέ. Το συντριβάνι της πλατείας Κουμουνδούρου έχει γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ, που μπαίνουν διεφθαρμένοι Πασόκοι και βγαίνουν γνήσιοι επαναστάτες”, είπε επίσης ειρωνικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ.Γεννηματά δήλωσε ότι: “Όλοι θα πρέπει να μάθουν στην Ελλάδα πως η τράπεζα Αττικής των μηχανικών, έγινε η ΣΥΡΙΖΑ Bank των μηχανισμών του Μαξίμου” και υποσχέθηκε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα θυμίζει καθημερινά στο ΣΥΡΙΖΑ το βατερλό της υπόθεσης Καλογρίτσα.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα