Γεννηματά: Το μόνο σενάριο για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση είναι αυτό της περισσότερης και καλύτερης Ευρώπης

Γεννηματά: Το μόνο σενάριο για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση είναι αυτό της περισσότερης και καλύτερης Ευρώπης
9ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΜΕΑ), με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων του αναπηρικού κινήματος από κάθε κατηγορία αναπηρίας, από όλη την Ελλάδα, στις 9 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο Τιτάνια. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη Λευκή Βίβλο για το μέλλον της Ευρώπης

Στη Λευκή Βίβλο για το μέλλον της Ευρώπης, που παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφέρθηκε, με δήλωσή της την Παρασκευή, η Φώφη Γεννηματά.

“Τονίζουμε ότι το μόνο σενάριο για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση είναι αυτό που οδηγεί σε περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη με ισχυρή κοινωνική πολιτική, ανάπτυξη, απασχόληση, με πολιτικές για την καταπολέμηση των νέων ανισοτήτων και της φτώχειας, της προστασίας του περιβάλλοντος”, επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Και συνέχισε: “Με συνοχή και αλληλεγγύη, προϋπολογισμό, ισχυρή εξωτερική πολιτική και άμυνα, που οδηγεί  σε μια πολιτική Ευρώπη δημοκρατικά νομιμοποιημένη. Οποιοδήποτε σενάριο για το μέλλον που αναιρεί τα στοιχεία της συνοχής και αλληλεγγύης επιτείνει την κρίση και το αδιέξοδο και δεν θα πρέπει να γίνει αποδεκτό.

Αναρωτιόμαστε αν η κυβέρνηση έχει άποψη για όλα αυτά. Γιατί μέχρι στιγμής επικρατεί εκκωφαντική αφωνία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα