Γεωργιάδης: ‘Εσείς, κύριε Πολάκη, μην πολυμιλάτε’

Γεωργιάδης: ‘Εσείς, κύριε Πολάκη, μην πολυμιλάτε’
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας εξαπέλυσε επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, μαζί με Λοβέρδο. Τι απάντησε ο Πολάκης

Κόντρα Γεωργιάδη- Πολάκη, στην οποία ενεπλάκη και ο Λοβέρδος από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το ασφαλιστικό.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας εξαπέλυσε επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τις Μονάδες Εντατικές Θεραπείες.

«Εσείς, κύριε Πολάκη, μην πολυμιλάτε. Θα έρθει μια από αυτές τις μέρες που ένας εισαγγελέας θα ασχοληθεί γιατί δεν έχουμε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Και τότε θα καταλάβει ότι με την παράνομη παρέμβασή σας, την κακουργηματικού χαρακτήρα, δεν έχουμε κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Τότε θα έρθει ο φάκελός σας στη Βουλή και να δω τότε τι θα ψηφίσουν αυτά εδώ τα ανθρωπάκια. Γιατί, κύριε Πολάκη, ξέρετε κι εσείς πολύ καλά, έχετε διαπράξει κακούργημα. Και θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε γι’ αυτό», υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.

Ο κ.Πολάκης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και κατήγγειλε τους προκατόχους του της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή σε σκάνδαλα διαφθοράς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε ότι τώρα μπήκαν αξιοπρεπείς άνθρωποι στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο κ.Γεωργιάδης απάντησε υποστηρίζοντας ότι το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο το είχε διορίσει η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε: “Δηλαδή, τι μας είπατε μόλις τώρα; Ότι το Διοικητικό Συμβούλιο που διόρισε ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημερινός Υπουργός Εσωτερικών, ήταν απατεώνες οι οποίοι συνέργησαν εις το έγκλημα της συγκαλύψεως του ΚΕΕΛΠΝΟ;”

Στον κ.Πολάκη επίθεση εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αποκάλεσε «Εκοφίτη» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και του συνέστησε να πλένει το στόμα του με σαπούνι πριν αναφερθεί σε εκείνον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα