Γεωργιάδης: ”Έτσι αντιδρούν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους”

Γεωργιάδης: ”Έτσι αντιδρούν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους”
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση της βουλής,συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων.Στην φωτογραφία ο βουλευτής του ΛΑΟΣ 'Αδωνις Γεωργιάδης,Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε πως σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την κατάρριψη του τούρκικου αεροσκάφους από τη Συρία. Πήρε ''φωτιά'' το Twitter (Pics)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού  στο Twitter, την κατάρριψη του τούρκικου αεροσκάφους από τη Συρία, λέγοντας ότι: ”Η κατάρριψις του αεροσκάφους που παρεβίασε τον Συριακό εναέριο χώρο, μήπως μας δείχνει τί κάνουν οι χώρες που σέβονται τον εαυτό τους;”.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι αντιδράσεις ήταν πολυάριθμες, καθώς το tweet του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε πολλά σχόλια, όπως: ”Φανταστείτε Τούρκος βουλευτής να έγραφε υπέρ της κατάρριψης ελληνικού αεροπλάνου” και “κάποιος που προκαλεί δημόσια τον κόσμο να βγει στους δρόμους διώκεται. Εκείνος που ζητά έναν πόλεμο γίνεται βούλευτής”.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στα επικριτικά σχόλια δεν άργησε να έρθει και έτσι έγραψε:

”Έχετε πολύ πλάκα ορισμένοι. Αυτό που είπα είναι ότι αν δεν ήμασταν τόσα χρόνια τόσο ανεκτικοί με τις παραβιάσεις δεν θα φτάναμε ως εδώ” και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι: “Ούτε τον Άσαντ υποστηρίζω ούτε πόλεμο θέλω με κανέναν. Όμως μου κάνει εντύπωση ότι η Συρία έκανε κάτι τέτοιο και η Τουρκία το κατάπιε”.

Το περιστατικό

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής καταρρίφθηκε από τη Συρία ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο, όπως επισήμανε και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ, ”ίσως για μια στιγμή να παραβίασε το συριακό εναέριο χώρο εξαιτίας της μεγάλης του ταχύτητας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα