Γεωργιάδης για τελικό Conference: “Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας”

Διαβάζεται σε 2'
Γεωργιάδης για τελικό Conference: “Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας”
Άδωνις Γεωργιάδης SOOC

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη” του ACTION 24, όπου αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου.

Η ώρα για τον τελικό του Conference League πλησιάζει, καθώς στις 29 Μαΐου ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης στην OPAP Arena.

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη” του ACTION 24, όπου μίλησε για το σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης εν όψει του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η Ελλάδα ζήτησε να αναλάβει μια διεθνή πανευρωπαϊκή διοργάνωση, τον τελικό του Conference League. Γιατί το ζήτησε αυτό; Γιατί ως μια τουριστική χώρα θεωρούμε ότι το να γίνει ο τελικός του Conference στην Ελλάδα προσθέτει στην αξία του τουριστικού μας προϊόντος. Θα είναι σαν δωρεάν διαφήμιση.

Για να κάνεις την αίτηση στην UEFA και να ζητήσεις την διοργάνωση σου βάζει η UEFA κάποιους κανόνες. Όσο αυτονόητο είναι ότι πρέπει να έχει σχέδιο η αστυνομία για να τηρηθεί η ασφάλεια, η τάξη και η κυκλοφορία, άλλο τόσο αυτονόητο είναι ότι πρέπει το Υπουργείο Υγείας να παρέχει υγειονομική περίθλαμψη στους ανθρώπους αυτούς. Το Conference το έχει καλέσει η Ελληνική Δημοκρατία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι προσκεκλημένοι μας”.

Για το αν το σχέδιο αφορά μόνο τους VIP: “Όχι. Το σχέδιο που καταθέσαμε που ήταν προαπαιτούμενο για να πάρουμε την διοργάνωση, προβλέπει τρία νοσοκομεία αναφοράς για εκείνη την ημέρα. Το Σισμανόγλειο, το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα