Γεωργιάδης: Γιατί τις έχουμε τις μυστικές υπηρεσίες για να παίζουν πρέφα;

Γεωργιάδης: Γιατί τις έχουμε τις μυστικές υπηρεσίες για να παίζουν πρέφα;
βΟ δικός μου μαραθώνιοςβ είναι ένα αθλητικό γεγονός κατά το οποίο ογδόντα περίπου παιδιά με νοητική υστέρηση θα τρέξουν ή θα περπατήσουν λίγα μέτρα, έχοντας την ηθική και οικονομική υποστήριξη όλων όσων έχουν βποντάρειβ σε κάθε αγωνιζόμενο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον κάθε αθλητή θα ενισχύσει την προσπάθεια ανέγερσης ενός ακόμη σπιτιού στο Πικέρμι, για άτομα με νοητική υστέρηση. Διοργανώνεται στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, από το κέντρο κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση βΕΣΤΙΑβ, υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2013. Στη φωτογραφία ο υπ. Υγεάς Άδωνις Γεωργιάδης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

"Ατυχή" χαρακτήρισε τη δήλωση του Θ. Πάγκαλου ο υπουργός Υγείας Άδ. Γεωργιάδης. Τι είπε για το φόρο ακινήτων και για τη βλάβη στον αξονικό τομογράφο στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"

“Δεν έπρεπε να κάνει αυτή τη δήλωση ο Πάγκαλος. Δεν είχε καμία δουλεία να κάνει αυτή τη δήλωση αυτή ως τέως υπουργός”, τόνισε στο Mega ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος σε όσα δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνικό σταθμό για παρακολουθήσεις Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα εκ μέρους της ΕΥΠ.

“Γιατί τις έχουμε τις μυστικές υπηρεσίες για να παίζουν… πρέφα; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μένουν όλοι έκπληκτοι επειδή οι μυστικές υπηρεσίες κάνουν παρακολουθήσεις. Δηλαδή οι γερμανικές υπηρεσίες είναι παρθένες;”, προσέθεσε.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του Θ. Πάγκαλου για όσα δήλωσε κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου o δικηγόρος Άγις Τάτσης.

Για φόρο ακινήτων: Καλώς δίνουν τη μάχη τους οι βουλευτές

Δίκαιο χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, το νέο φόρο ακινήτων, σημειώνοντας ωστόσο ότι “καλώς δίνουν τη μάχη τους οι βουλευτές”.

Σημειώνεται ότι 22 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον κ. Ιορδάνη Τζαμτζή κατέθεσαν χθες το βράδυ ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, στην οποία τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι “η υπερφορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων είναι άδικη για τους αγρότες”.

“Η Βουλή είναι ένας χώρος ιδεολογικής πάλης”, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και παραδέχθηκε ότι νομοσχέδια, όπως αυτό που σχετίζεται με τον φόρο ακινήτων, “είναι δύσκολα”.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην βλάβη στον αξονικό τομογράφο του “Ευαγγελισμός” και είπε πως μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα έχει επιδιορθωθεί.

“Τα μηχανήματα χαλάνε”, είπε ενώ ζήτησε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται. Προανήγγειλε επίσης ότι σε ένα μήνα το πολύ από σήμερα θα έχει μπει και θα λειτουργεί και ο δεύτερος αξονικός τομογράφος, ο οποίος θα αγοραστεί μέσω του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυξημένη προσέλευση στα ιδιωτικά νοσοκομεία, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όλα αυτά συζητούνται διεξοδικά και επισήμανε: “σύμφωνα με τις μελέτες των οικονομικών της υγείας, τα δημόσια συστήματα μας κοστίζουν περισσότερο από ο,τι τα ιδιωτικά, αυτό είναι το πρόβλημα, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο απλό όσο το λέμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα