Γεωργιάδης: Η αντιπαράθεση Τσίπρα – Καμμένου θυμίζει διαφήμιση της Lacta

Γεωργιάδης: Η αντιπαράθεση Τσίπρα – Καμμένου θυμίζει διαφήμιση της Lacta
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Για την συμφωνία των Πρεσπών είπε πως θα ονομάζει την Βόρεια Μακεδονία Σκόπια και αν είναι υπουργός ή σε επίσημη αποστολή "θα σέβομαι όσα ορίζει η διεθνής συμφωνία".

“Η αντιπαράθεσή Τσίπρα-Καμμένου  στη Βουλή μου θύμισε τη διαφήμιση της Lacta” σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ρ/σ Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Υπάρχει μια διεθνής συμφωνία, η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία δεσμεύει τα επίσημα όργανα του κράτους. Το πώς  θα αποκαλεί καθένας ως πρόσωπο τη γειτονική χώρα είναι άλλο θέμα. Θα τη λέω Σκόπια όπως την έλεγα πάντα, το κράτος των Σκοπίων. Αν είμαι υπουργός σε επίσημη αποστολή θα σέβομαι όσα ορίζει η διεθνής συμφωνία. Οι σχέσεις μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι άριστες. Τα περί του αντιθέτου σενάρια εκπορεύονται από τους αντιπάλους μας. Συμφωνώ με τον κ. Δένδια ότι η ΝΔ δεν είναι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο. Δεν πιστεύω ότι ο Καμμένος είναι σε πραγματική σύγκρουση με τον Τσίπρα.

Η αντιπαράθεσή τους στη Βουλή μου θύμισε τη διαφήμιση της Lacta. Ο κ. Τσίπρας θέλει να μείνει όσο μπορεί περισσότερο, θα προσπαθήσει να πάει μέχρι τον Οκτώβριο, όμως στις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός θα τον αποδοκιμάσει.  Ο,τιδήποτε πάνω από τρεις μονάδες θα είναι θρίαμβος. Ο κ. Τσίπρας θα φύγει και μετά θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Η ΝΔ υπερψηφίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αποσύνδεση της προεδρικής εκλογής από την πραγματοποίηση εθνικών εκλογών, αυτό σημαίνει ότι στην επόμενη Βουλή με 151 το άρθρο αυτό θα μπορεί να αναθεωρηθεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα