Γεωργιάδης μαινόμενος κατά Κουρουμπλή: Παρακαλά για εκλογές για να γλιτώσει το 5€ των νοσοκομείων

Γεωργιάδης μαινόμενος κατά Κουρουμπλή: Παρακαλά για εκλογές για να γλιτώσει το 5€ των νοσοκομείων

Επίθεση του βουλευτή της ΝΔ στον υπουργό υγείας, μετά από δηλώσεις του τελευταίου με τις οποίες κρίνει πως η καλύτερη λύση για το αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εκλογές

Την έντονη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσαν δηλώσεις του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή σήμερα το πρωί σε ραδιόφωνο και τηλεοπτικούς σταθμούς. Μιλώντας διαδοχικά στο Βήμα FM και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την άποψη πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα λυθεί αποτελεσματικά με εκλογές. Όπως είπε, προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η επιλογή της ψήφου εμπιστοσύνης, που τελικά θα οδηγήσει στην ανανέωση της εντολής που έχει η κυβέρνηση από τους πολίτες.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη μέσω twitter, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό πως αναζητά απεγνωσμένα εκλογές προκειμένου να διαφύγει των υποχρεώσεων του μνημονίου που θα επιβάλουν τόσο το εισιτήριο 5€, γενόσημα κτλ κτλ. “Ο Κουρουμπλής γυρνάει από το πρωί τα κανάλια παρακαλώντας για Εκλογές για να γλιτώσει από το 5€, τους Διοικητές, τις τιμές των γενοσήμων κλπ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα