Γεωργιάδης: Οι 153 γενναίοι και το ”τσίρκο” των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Γεωργιάδης: Οι 153 γενναίοι και το ”τσίρκο” των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αγορεύει κατα την διάρκεια της συζήτησης επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πυρά κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας γενναίους όσους ψήφισαν ''ναι'' στην κρίσιμη ψηφοφορία (Pics)

Μετά την επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή και την οριακή υπερψήφιση των νέων μέτρων , οι βουλευτές βρήκαν ευκαιρία να σχολιάσουν όλα όσα συνέβησαν, αναρτώντας σχόλια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε γενναίους τους 153 βουλευτές που ψήφισαν ”ναι” στη Βουλή, ενώ είχε και έναν διαδικτυακό διάλογο με τον Γιάννη Μανώλη.

Δείτε πως κατέγραψε το NEWS 247 τα γεγονότα της χθεσινής ιστορικής ημέρας μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του

Ο τελευταίος, πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε: ”Πολλοί απειλούσαν αλλά αποδείχθηκαν κότες λυράτες! Μόνον ένας είχε άντερα! Μπράβο στον Κασαπίδη”, για να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης με τη σειρά του: ”Γενναίοι ήμασταν οι του ναι. Για να λάβεις την δύσκολη απόφαση χρειάζεται γενναιότητα και η δύσκολη ήταν Ναι”.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κοζάνης, Γ. Κασαπίδης, μετά την απόφασή του να ψηφίσει ”παρών”, διαγράφηκε από το κόμμα, με απόφαση Σαμαρά .

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κίνηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να σηκώσουν μαντήλια και την ελληνική σημαία , κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Το όλο σκηνικό το αποκάλεσε ”τσίρκο” και έγραψε χαρακτηριστικά: ”Η σημαία είναι ιερό πράγμα όχι αντικείμενο show. Αίσχος ήταν όλο αυτό”, ”Τρεις τέσσερις με σημαιάκια ΑΝΕΛ και μία με μία ελληνική σημαία. Τσίρκο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα