Γεωργιάδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Είμαι περήφανος για τη συμφωνία για το Ντυνάν

Γεωργιάδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Είμαι περήφανος για τη συμφωνία για το Ντυνάν
Thessaloniki summit 2016 entitled 'Ignite Progress' on October 13, 2016. / 2016', 'Ignite Progress' (« ») (), Hyatt Regency, , 13 2016. SOOC

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την υπόθεση του Ντυνάν. "Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ξεπούλημα" είπε χαρακτηριστικά

Περήφανος που υπήρξε μεσολαβητής της συμφωνίας για την πώληση του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Αντίμετρα” του Στέφανου Τζανάκη και του Γιώργου Μελιγγώνη.

Ο κ.Γεωργιάδης κλήθηκε να απαντήσει στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Αυγής, με τίτλο “Άκρως εμπιστευτικόν το ξεπούλημα του Ντυνάν”, σύμφωνα με το οποίο το Μνημόνιο που υπεγράφη μεταξύ των συμβαλλόμενων πλευρών για τη πώληση του Ερρίκος Ντυνάν σε θυγατρική εταιρεία της Τράπεζας Πειραιώς, έμεινε μυστικό και περιλαμβάνεται τώρα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στα έγγραφα που θα εξετάσει η εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που έχει συσταθεί για να διερευνήσει τυχόν σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

“Από αυτή τη συμφωνία πληρώθηκαν 1200 εργαζόμενοι και το Νοσοκομείο δεν έκλεισε. Είμαι περήφανος που πέτυχα αυτή τη συμφωνία και το τεράστιο τίμημα των 115 εκατομμυρίων ευρώ που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ξεπούλημα” τόνισε ο πρώην Υπουργός, ενώ απαντώντας στην μη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της συμφωνίας είπε “είναι μια συμφωνία μεταξύ ιδιωτών και εκ ως τούτου εμπεριέχει ρήτρα εμπιστευτικότητας για λόγους ανταγωνισμού. Στο Υπουργείο Υγείας έχει πρωτοκολληθεί κανονικά και είναι στη διάθεση των μετέπειτα υπουργών, ενώ η υπογραφή του έγινε δημόσια” υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,  πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως φέρνει στο προσκήνιο το θέμα με μοναδικό στόχο “να σπιλώσει τους πολιτικούς αντιπάλους. “Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θα απαιτήσω δημόσια συγγνώμη από καθένα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα