Γερουλάνος από Κορινθία: Κανείς δεν ακούει τους πολίτες, ειδικά από το κεντρικό κράτος

Διαβάζεται σε 2'
Γερουλάνος από Κορινθία: Κανείς δεν ακούει τους πολίτες, ειδικά από το κεντρικό κράτος
EUROKINISSI

Περιοδεία στην Κορινθία για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Γερουλάνο.

H Λαύκα Κορινθίας, το Κιάτο, το Βέλο, οι Άγιοι Θεόδωροι και η Κόρινθος ήταν οι σταθμοί του υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Γερουλάνου, κατά την περιοδεία του στην Κορινθία.

Ο ίδιος έγραψε, σχετικά με την περιοδεία του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Λαύκα Κορινθίας, Κιάτο, Βέλο Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι, Κόρινθος, Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κορίνθου. Όπου πηγαίνω δεν κάνω μόνο μία ομιλία και φεύγω, αλλά επισκέπτομαι όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, μιλάω με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Και κυρίως, ακούω. Γιατί κανείς δεν τους ακούει, ειδικά από το κεντρικό κράτος. Ένα τεράστιο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού στην Κόρινθο, και σε όλη την Ελλάδα, ζει ουσιαστικά εκτός οικονομίας, εκτός ευκαιριών δημιουργίας, εκτός ραντάρ της εξουσίας. Ως πότε; Πρέπει να φτάσουμε πάλι σε οικονομική κρίση για να καταλάβουμε ότι το υπάρχον παραγωγικό και διοικητικό μοντέλο της χώρας ξόφλησε;»

Υπενθυμίζεται πως, ο Παύλος Γερουλάνος, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα παρουσιάσει το σχέδιό του και συγκεκριμένα βήματα για την πολιτική και οργανωτική Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα ηνία της χώρας, ξανά, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα