Γερουλάνος για πλατφόρμα συλλογής υπογραφών στο όνομά του: Εχω ήδη τοποθετηθεί

Γερουλάνος για πλατφόρμα συλλογής υπογραφών στο όνομά του: Εχω ήδη τοποθετηθεί
Ο Παύλος Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε ότι δεν ανήκει στον ίδιο η πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητά του και επέμεινε σε δήλωση που έκανε την Τρίτη.

Από το πρωί της Πέμπτης έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο κείμενο και πλατφόρμα συλλογής υπογραφών υπέρ της καθόδου του Παύλου Γερουλάνου στην Α’ Αθηνών. 

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων ξεκαθάρισε ότι η πρωτοβουλία δεν είναι δική του και επέμεινε στη δήλωση ότι θέλει να είναι σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

Αναλυτικά τόνισε: “Εμφανίστηκε σήμερα πλατφόρμα συλλογής υπογραφών για την κάθοδό μου στην Α’ Αθηνών στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Θα ήθελα να ενημερώσω όποιους πήραν την πρωτοβουλία πως η απόφαση μου είναι σαφής και ξεκάθαρα διατυπωμένη σε προχθεσινή δήλωσή μου.

Η προεκλογική δέσμευσή μου να παραμείνω στον Δήμο Αθηναίων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ισχύει στο ακέραιο. Είμαι εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και εκεί θα παραμείνω. Ταυτόχρονα, ζήτησα από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής να μπω σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε να δώσω σε όλη την Ελλάδα την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας και για ένα λυτρωτικό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά τους στις ιδέες του προοδευτικού χώρου.

Ανεξάρτητα από την όποια απόφαση πάρει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θα σεβαστώ απόλυτα, δηλώνω παρών και σε αυτήν την πολιτική, ιδεολογική και εκλογική μάχη αλλά και στις μάχες που θα δοθούν μετά τις εκλογές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα