Γερουλάνος κατά Μπέου: Από πού κρατάει την ηγεσία της ΝΔ και τον ανέχονται;

Διαβάζεται σε 2'
Γερουλάνος κατά Μπέου: Από πού κρατάει την ηγεσία της ΝΔ και τον ανέχονται;
Ο Παύλος Γερουλάνος George Vitsaras / SOOC

Η αντίδραση του Παύλου Γερουλάνου στις προσωπικές αναφορές του Αχιλλέα Μπέου.

Απάντηση στις προσβλητικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, δίνει ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN, ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές και προσωπικά στον κ. Γερουλάνο διερωτώμενος: «Τι επάγγελμα κάνει ο Γερουλάνος; Τι δουλειά κάνει; Δεν έχει ιδρώσει στη ζωή του, δεν έχει σηκώσει ούτε καρέκλα. Αυτοί θέλουν να γίνουν αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ. Δε μ’ αρέσει αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Εγώ είμαι αχρωμάτιστος. Ήμουν στα 15 μου στέλεχος του Ρήγα Φεραίου».

Αντιδρώντας, ο κ. Γερουλάνος κάνει λόγο για εμμονή του κ. Μπέου μαζί του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι έχουμε κάνει οι δυο μας επαγγελματικά».

Καταλήγει, δε, λέγοντας: «Ένα μόνο ερώτημα κάνω και θα επαναλαμβάνω συνέχεια: από πού κρατάει ο κύριος Μπέος την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον ανέχονται; Και μέχρι πότε;»

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για άλλη μία φορά, στον Αχιλλέα Μπέο.

Είναι πάντα τιμή μου να μιλάει άσχημα για μένα. Όλοι καταλαβαίνουμε από πού πηγάζει η εμμονή του μαζί μου.

Θα ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι έχουμε κάνει οι δυο μας επαγγελματικά. Διότι μάλλον έχουμε άλλη αντίληψη περί επαγγελμάτων και επαγγελματισμού.

Ένα μόνο ερώτημα κάνω και θα επαναλαμβάνω συνέχεια: από πού κρατάει ο κύριος Μπέος την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον ανέχονται; Και μέχρι πότε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα