Γεροβασίλη: Αν κατέβει υποψήφιος ο Κασσελάκης, δεν θα κερδίσει

Διαβάζεται σε 2'
Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Το ενδεχόμενο να επανεκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, απέκλεισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, τοποθετήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας στο ACTION24, εκτίμησε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν έχει καμία ελπίδα να επανεκλεγεί πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατέρριψε τις αιτιάσεις περί “απονομιμοποιημένης Κεντρικής Επιτροπής”.

“Η Κεντρική Επιτροπή είναι εκλεγμένη από το 2022, απευθείας από τη βάση με κάλπη. Και φυσικά, με μυστική ψηφοφορία, όπως είναι εκλεγμένη η Κεντρική Επιτροπή και ο πρόεδρος κλπ”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη.

Παράλληλα, χαρακτήεισε λάθος το χρονοδιάγραμμα που επιλέχτηκε την περσινή χρονιά για την εκλογή προέδρου.

“Γι’ αυτό ορίστηκαν τελείως διαφορετικές ημερομηνίες με χρόνο για να ξετυλιχτούν ατζέντες. Και να καταλαβαίνει αυτός, ο οποίος πάει σε μια κάλπη να ψηφίσει, από τι δεσμεύεται αυτός που ψηφίζει”.

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για την πιθανότητα να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης, τόνισε ότι έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αλλά “μένει να δούμε τις προθέσεις του”, ενώ σε ό,τι αφορά δική της ενδεχόμενη υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε πως είναι κάτι που δεν έχει σκεφτεί ακόμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα