Γεροβασίλη: Απαιτείται συνεννόηση προοδευτικών δυνάμεων

Διαβάζεται σε 2'
Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη τοποθετήθηκε αναφορικά με τη συζήτηση για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, τονίζοντας πως επιδιώκει οι πρωτοβουλίες να παρθούν από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Για τη συζήτηση που έχει ανοίξει για τον προοδευτικό χώρο, η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε από πλευράς της πως “απαιτείται συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εναλλακτικής πρότασηςΗ συζήτηση πρέπει να ανοίξει και η ίδια η κοινωνία μας δείχνει ότι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Και θα πρέπει αυτό το δρόμο να τον βρούμε. Εγώ, όντας μέλος, στέλεχος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς θέλω αυτές οι πρωτοβουλίες να παρθούν μέσα από το κόμμα μου, προκειμένου να ανοίξει αυτός ο διάλογος για να δώσουμε την πραγματική λύση στον ελληνικό λαό».

Η Όλγα Γεροβασίλη, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε σε συνέντευξή της στο ArtTV για το ύψος της αποχής στις Ευρωεκλογές, σημειώνοντας πως «οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα ότι η πολιτική δεν έχει δώσει απαντήσεις στα προβλήματα τους. Η κυβέρνηση έχει την κύρια ευθύνη, καθώς είναι ο πέμπτος χρόνος διακυβέρνησης και με τις πολιτικές της δεν δείχνει να κοιτάει το συμφέρον των πολλών αλλά το συμφέρον των ελαχίστων»

Στη συνέχεια, απαντώντας για την αποτίμηση της εκλογικής επίδοσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σημειώνοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν νίκησε, όμως άντεξε, είναι στη δεύτερη θέση και εξακολουθεί να είναι αξιωματική αντιπολίτευση”. Μάλιστα, η κυρία Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι προεκλογικά, στις δημόσιες τοποθετήσεις της, είχε πει ότι ο στόχος ήταν η σημαντική μείωση του ποσοστού της ΝΔ, πράγμα που συνέβη, και πρόσθεσε: “συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό”.

Τέλος, σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, η κυρία Γεροβασίλη ανέφερε ότι για ακόμη μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέγραψε στην ΠΕ Άρτας το υψηλότερο ποσοστό πανελλαδικά και είπε “ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου γι’ αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα