Γιαννακοπούλου: “Η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τις όποιες δυνάμεις της”

Διαβάζεται σε 2'
Γιαννακοπούλου: “Η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τις όποιες δυνάμεις της”
INTIME

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδειχθεί ως η δύναμη της ελπίδας και της Αλλαγής» τόνισε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, κατά την περιοδεία της στη Μεσσηνία.

Tην περιοδεία της στην Μεσσηνία ολοκλήρωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, μετά την επίσκεψή της στην Τριφυλία.

Κατά την επίσκεψή της η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να γίνει δέκτης των προβληματισμών τους αναφορικά με την εκτεταμένη λειψυδρία και τις επιπτώσεις στην γεωργική παραγωγή, για τις ελλείψεις των μονάδων Υγείας αλλά και για την ποιότητα του οδικού δικτύου.

Η κα Γιαννακοπούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα στην Τριφυλία. Η συζήτηση με εκατοντάδες πολίτες και με εκπροσώπους φορέων, μου ενισχύουν την πεποίθηση, ότι χρειάζονται γενναίες παρεμβάσεις, όχι μόνο στην εν λόγω περιοχή αλλά και γενικότερα στην χώρα προκειμένου να στηριχθεί η Περιφέρεια που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.»

Επιπροσθέτως, η κα Γιαννακοπούλου επεσήμανε: «Υπάρχουν σοβαρά θέματα, όπως η ακρίβεια που ταλανίζει το μέσο νοικοκυριό, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική κρίση, όπως είναι η λειψυδρία που απειλεί την αγροτική παραγωγή. Περαιτέρω, σοβαρά ζητήματα εντοπίζονται στη λειτουργία των Μονάδων Υγείας, αλλά  και προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Είναι καταφανές, ότι απουσιάζει ένας συνολικός αναπτυξιακός σχεδιασμός, με συνέπεια πολλά θέματα να υλοποιούνται αποσπασματικά, κατόπιν καθυστερημένων παρεμβάσεων και με αναποτελεσματικό τρόπο, όπως για παράδειγμα το Φράγμα.»

Ακολούθως, η κα Γιαννακοπούλου, τόνισε, ότι: «Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Κυβέρνηση δείχνει να έχει εξαντλήσει τις όποιες δυνάμεις της. Αποπνέει κόπωση, ολιγωρία και έλλειψη αντανακλαστικών. Επομένως, χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναδειχθεί ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής φέρνοντας την ελπίδα και πάλι. Φιλοδοξώ με την υποψηφιότητά μου να συμβάλω σ’ αυτό το ξεκίνημα, για την κοινωνία σε κάθε περιοχή, αλλά και στην Ελλάδα συνολικά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα