Γιάννης Μπουλέκος: “Παραπολιτικό κρεσέντο” η ανάρτηση Κασσελάκη για Τσίπρα

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ EUROKINISSI

Δήλωση με την οποία επικρίνει έντονα την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπουλέκος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαδέχονται η μια την άλλη οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι αντιδρούν στις θέσεις που εκφράζει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την μεταμεσονύχτια ανάρτησή του όπου, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε υπονομευτή τον Αλέξη Τσίπρα.

“Η ιστορική παράδοση της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ποτέ δεν είχαν τέτοια ηγεσία” αναφέρει ο Γιάννης Μπουλέκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο (29/06).

Όπως σημειώνει, “χθες ο κ. Κασσελάκης επιδόθηκε για ακόμη μια φορά σ’ ένα παραπολιτικό κρεσέντο κατηγορώντας ευθέως για υπονόμευση τον Αλέξη Τσίπρα” και συνεχίζει τονίζοντας πως το γεγονός αυτό “αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως ο ίδιος έχει αλλεργία σε οποιαδήποτε πολιτική πράξη και οπότε έχει να αντιμετωπίσει μια όπως το κείμενο των 87 τότε αναζητά εσωτερικούς εχθρούς”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών είναι συλλογικό πολιτικό κόμμα με ιστορική παράδοση και μεγάλο αξιακό φορτίο” υπογραμμίζει ο κ. Μπουλέκος.

“Μεγάλο αξιακό φορτίο έχει και η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα” συνεχίζει και προσθέτει: “Η πρώτη φορά αριστερά είναι η σημαία μας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να τη βεβηλώνει μόνο και μόνο για να περισωθεί ο ίδιος από τις ευθύνες του για το εκλογικό αποτέλεσμα”.

“Όποιος δεν σέβεται την πολιτική λειτουργία του κόμματος θέτει εαυτόν εκτός αξιακού πλαισίου και αυτό ισχύει για όλους από το πρώτο ως το τελευταίο μέλος του κόμματος” καταλήγει ο κ. Μπουλέκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα