Γιώργος Τσίπρας για απόλυση από Κασσελάκη: Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι

Διαβάζεται σε 1'
Ο Γιώργος Τσίπρας
Ο Γιώργος Τσίπρας INTIME

Την πεποίθηση ότι όποιος δεν συμφωνεί με τη γνώμη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, θα ακολουθήσει τη δική του πορεία, δηλαδή την απομάκρυνσή από τα κομματικά αξιώματα, εξέφρασε ο Γιώργος Τσίπρας.

Για την απόλυση του από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη μίλησε ο  Γιώργος Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «παιδαριώδεις αθλιότητες δολοφονίας χαρακτήρα» και εκτιμώντας πως μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι.

«Μετά από μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, ειδοποιήθηκα μετά από δέκα λεπτά, ότι λύεται σύμβαση εργασίας. Κυκλοφόρησε κάποια διαρροή από κύκλους της Κουμουνδούρου, στην οποία δεν θέλω να απαντήσω γιατί ακριβώς η Κουμουνδούρου δεν είχε κάποια επίσημη ανακοίνωση» είπε μιλώντας το ΕΡΤNews και πρόσθεσε:

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι επτά προτάσεις, επτά ψέματα δηλαδή. Είναι αθλιότητες και μάλιστα παιδαριώδες δολοφονίας χαρακτήρα».

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως απέκτησε μια έμμισθη σχέση με το κόμμα μετά την εκλογή Κασσελάκη και είπε πως δεν «έπεσε από τα σύννεφα» με τη σημερινή απόφαση, καθώς «μπορεί να υπήρχε η λίστα ήδη πριν τις εκλογές και μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι».

«Δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ωστόσο, με αυτά τα οποία αναφέρονται» εξήγησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα