Ανδρουλάκης: Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου

Διαβάζεται σε 2'
O Νίκος Ανδρουλάκης στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ
O Νίκος Ανδρουλάκης στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Intime

Τη διεξαγωγή εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του κόμματος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου (ο πρώτος γύρος) και στις 13 του ίδιου μήνα (ο δεύτερος, αν χρειαστεί) εισηγήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Εισηγούμαι οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να διεξαχθούν την 6η του Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος στις 13 Οκτωβρίου» «οι υποψηφιότητες θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή Κ.Ε τρείς εβδομάδες πριν το πρώτο γύρο των εκλογών”, ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος που μεταξύ άλλων είπε:

“Είναι σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί αν σύρεται σε διασυρμό και εσωστρέφεια. Αυτή η συζήτηση δεν ξεκίνησε με ευθύνη μου, αλλά έχω ευθύνη ως πρόεδρος να την κλείσω το συντομότερο δυνατό. Έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη φορά που έθεσα υποψηφιότητα για την προεδρία της παράταξης, ότι δεν θα γίνω ποτέ όμηρος κανενός εντός ή εκτός του ΠΑΣΟΚ. Η αυτονομία της πολιτικής από τα συμφέροντα είναι η βασική πυξίδα της πολιτικής μου διαδρομής”.

Μάλιστα ζήτησε και debate μεταξύ των υποψηφίων:

“Εισηγούμαι οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου και αν χρειαστεί δεύτερος γύρος να διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου. Οι υποψηφιότητες θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή Κεντρική Επιτροπή, τρεις εβδομάδες πριν τον πρώτο γύρο των εσωτερικών μας εκλογών. Προτείνω ένα τηλεοπτικό διάλογο, ένα ελεύθερο debate μεταξύ των υποψηφίων. Είναι αυτονόητο ότι θα ζητήσω ανανέωση της εντολής από τον δημοκρατικό κόσμο της παράταξής μας, από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.” 

Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το αίτημα για εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα