Η κατά λάθος ανάρτηση της Διαμαντοπούλου υπέρ… Κεραμέως

Διαβάζεται σε 2'
Η κατά λάθος ανάρτηση της Διαμαντοπούλου υπέρ… Κεραμέως
Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Απορία προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου ένα tweet της υποψήφιας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου, στο οποίο αναπαρήγαγε τις θέσεις της Νίκης Κεραμέως για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Πολλές απορίες προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου μία ανάρτηση της υποψήφιας για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άννας Διαμαντοπούλου, στο X (πρώην twitter), με την οποία αναφερόταν στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

Στο συγκεκριμένο tweet εμφανιζόταν κάρτες με δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως, ενώ ήταν γραμμένο και σε πρώτο πληθυντικό σαν να εκπροσωπεί την κυβέρνηση (Σκοπός μας είναι να…). Η ανάρτηση ανέβηκε λίγο αργότερα στον λογαριασμό της υπουργού.

Η -προφανώς από παραδρομή- ανάρτηση της κ. Διαμαντοπούλου κατέβηκε άμεσα, ωστόσο χρήστης του X πρόλαβε να κρατήσει screenshot, το οποίο και πόσταρε.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η κ. Διαμαντοπούλου με ανάρτησή της αναφέρει: “Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ.”

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα