Η ΝΔ ζητά διαγραφή Πολάκη για το “να το βουλώσετε” στη Συρεγγέλα

Διαβάζεται σε 3'
Παύλος Πολάκης - Μαρία Συρεγγέλα
Παύλος Πολάκης - Μαρία Συρεγγέλα EUROKINISSI

Μετά από την φραστική αντιπαράθεση του Παύλου Πολάκη με τη Μαρία Συρεγγέλα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ο Παύλος Μαρινάκης ζητά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, μετά από την φραστική επίθεση του βουλευτή στη Μαρία Συρεγγέλα.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης και η γραμματέας της ΝΔ είχαν μια τηλεοπτική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκπομπή στο Attica TV το βράδυ της Δευτέρας (15/07).

Ο “διαξιφισμός” των δύο ξεκίνησε όταν ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στην απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας, με τον ίδιο να εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Μαρία Συρεγγέλα κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το σχετικό ΦΕΚ ή την εγκύκλιο, με τον Παύλο Πολάκη να δηλώνει: “Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε”.

Στη συνέχεια, μετά από επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις της κ. Συρεγγέλα, η οποία τον αποκάλεσε ψεύτη, ο Παύλος Πολάκης ξέσπασε, αναφέροντας: “Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!”.

Μαρινάκης: “Ζητάμε τη διαγραφή Πολάκη”

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τρίτης (16/07), ζήτησε τη διαγραφή του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες το βράδυ έγινε ένα απαράδεκτο περιστατικό σε ένα τηλεοπτικό πάνελ τοπικού σταθμού, με την παρουσία της γραμματέως της ΝΔ, της κα Συρεγγέλα, και εκπροσώπων όλων των κομμάτων. Παρενέβη τηλεφωνικά ο κ. Πολάκης και πάνω σε έναν έντονο διάλογο είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά της κα Συρεγγέλα, κατά μίας πολιτικού αντιπάλου και γυναίκας” δήλωσε, αρχικά ο κ. Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: “Χαρακτηρισμοί οι οποίοι παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές και τις παραιτήσεις υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και σε κάθε περίπτωση να διαγράψει τον κ. Πολάκη. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είμαστε αλά καρτ ευαίσθητοι”.

“Καλώ όλες τις συναδέλφισσές μου στη Βουλή να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο «βούλωστο»” ανέφερε το πρωί της Τρίτης (16/07), σε ανακοίνωσή της η Μαρία Συρεγγέλα.

Πολάκης: “Λέξη δεν παίρνω πίσω”

Λίγες ώρες μετά την αντιπαράθεσή τους, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, όπου μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει “μπούρδες τα “περί σεξιστικής επίθεσης” και επιμένει πως “λέξη δεν παίρνει πίσω”.

Η ανάρτησή του:

“Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που
-δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ
-μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους!
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα