Ηλιόπουλος για κατώτατο μισθό: Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει ως καλός απατεώνας

Ηλιόπουλος για κατώτατο μισθό: Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει ως καλός απατεώνας
Eurokinissi

Την ανάρτηση του πρωθυπουργού για τον κατώτατο μισθό σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει οτι μόνη λύση ειναι η πολιτική αλλαγή.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ανάρτησή του για την αύξηση του κατώτατου μισθού εξαπέλυσε μέσω social media ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων οτι ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει την ώρα “που η Ελλάδα έχει την υψηλότερη τιμή καυσίμων σε σχέση με τον βασικό μισθό” και τονίζει μεταξύ άλλων οτι “είμαστε η μοναδική χώρα της Ε.Ε. με βασικό μισθό χαμηλότερο από το 2010”.

Όλη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Απώλεια 18% της αγοραστικής δύναμης όσων αμείβονται με τον βασικό δείχνουν τα στοιχεία. (έκθεση ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για τον Απρίλιο)

Ο κ. Μητσοτάκης όμως ως καλός απατεώνας πανηγυρίζει. Πανηγυρίζει που η Ελλάδα έχει την υψηλότερη τιμή καυσίμων σε σχέση με τον βασικό μισθό.

Πανηγυρίζει που ψήφισε τα απλήρωτα 10ωρα και την “αμοιβή” με ρεπό αφού πρώτα διέλυσε την επιθεώρηση εργασίας. Είμαστε η μοναδική χώρα της Ε.Ε. με βασικό μισθό χαμηλότερο από το 2010 και ταυτόχρονα στην πέμπτη χειρότερη θέση στην προστασία των εργαζόμενων από συλλογικές συμβάσεις εργασίας. 

Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή με προοδευτική κυβέρνηση και άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας και την στήριξη της κοινωνίας.

Δεν πάει άλλο, πρέπει να πάει αλλιώς!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα