Ηλιόπουλος για Λατινοπούλου: “Το θέμα δεν είναι η πολιτευτής της ΝΔ, το θέμα είναι η ίδια η ΝΔ”

Ηλιόπουλος για Λατινοπούλου: “Το θέμα δεν είναι η πολιτευτής της ΝΔ, το θέμα είναι η ίδια η ΝΔ”
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος eurokinissi

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντά στις "πηγές", πίσω από τις οποίες "κρύβεται η ΝΔ", το κόμμα που "εδώ και πολύ καιρό έχει αγκαλιάσει την alt right ρητορική".

“Το θέμα δεν είναι η πολιτευτής της ΝΔ, το θέμα είναι η ίδια η ΝΔ. Τρία χρόνια τώρα η συγκεκριμένη προσβάλει ή στοχοποιεί γυναίκες, ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, φοιτητές, μετανάστες και όποιον άλλο θεωρήσει εύκολο στόχο”, αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του, απαντώντας σε όσα ανέφεραν για την Αφροδίτη Λατινοπούλου πηγές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία “εδώ και πολύ καιρό έχει αγκαλιάσει την alt right ρητορική”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανάρτησή του σημειώνει: “Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στο κόμμα που υιοθέτησε τα κεντρικά στελέχη του Καρατζαφέρη; Με μία φράση το πρόβλημα δεν περιορίζεται σε κάποιους επίδοξους πολιτευτές, το πρόβλημα αφορά τον πυρήνα του στρατηγικού προσανατολισμού της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη”.

Και καταλήγει: “Στο χέρι μας είναι αυτή η λογική να ηττηθεί κεντρικά και οι εκφραστές της να γίνουν ξανά αυτό που τους αξίζει, γραφικές φιγούρες που κανείς δεν ασχολείται μαζί τους”.

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα