Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: “Ενδεικτικό της νοοτροπίας του να αρμέγει και το τελευταίο ευρώ του Δημοσίου”

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: “Ενδεικτικό της νοοτροπίας του να αρμέγει και το τελευταίο ευρώ του Δημοσίου”
Ο Νάσος Ηλιόπουλος INTIME

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣ σχολίασε το "ιστορικό δικαίωμα" του πρωθυπουργού για την αγροτική επιδότηση 8.500 ευρώ, όπως τη χαρακτήρισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου ο οποίος χαρακτήρισε “ιστορικό δικαίωμα” του πρωθυπουργού για να αιτιολογήσει την αγροτική επιδότηση ύψους 8.500 ευρώ που έλαβε, σχολίασε με ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έκανε λόγο για “ψίχουλα μπροστά στο γιουρούσι της ΝΔ”, τα οποία όμως είναι ενδεικτικά της “νοοτροπίας Μητσοτάκη να αρμέγει και το τελευταίο ευρώ του Δημοσίου”.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «ιστορικό δικαίωμα» του κ. Μητσοτάκη ότι αιτήθηκε και έλαβε αγροτική επιδότηση 8.500 ευρώ. Μπροστά στο γιουρούσι της ΝΔ στο δημόσιο χρήμα, πρόκειται για ψίχουλα αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας Μητσοτάκη να αρμέγει και το τελευταίο ευρώ του Δημοσίου.

Ενημερώνουμε πάντως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως «ιστορικό» αλλά και αυτονόητο για να επιβιώσουν, είναι το δικαίωμα των πολιτών να δουν σοβαρές αυξήσεις στους μισθούς τους για να βγάζουν το μήνα με αξιοπρέπεια ενώ ο πληθωρισμός τρέχει με 12%, να ρυθμιστεί το χρέος της πανδημίας ώστε να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους, να μην πληρώνουν χρυσάφι τους λογαριασμούς του ρεύματος και τα καύσιμα, με αυξήσεις ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη.

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου στον Νάσο Ηλιόπουλο

Την ανάρτηση του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσου Ηλιόπουλου, σχολιάζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως ο κ. Ηλιόπουλος “φαίνεται να αγνοεί και τα στοιχειώδη”.

“Επειδή ο κ. Ηλιόπουλος φαίνεται ότι, σε σχέση με τον πρωτογενή τομέα, αγνοεί και τα στοιχειώδη, τον ενημερώνουμε ότι τα «ιστορικά δικαιώματα» είναι τεχνικός όρος και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται οι αγροτικές ενισχύσεις που προβλέπονται στην ΚΑΠ, για όλους όσοι κατέχουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις και καταθέτουν δηλώσεις ΟΣΔΕ.

ΥΓ: ΚΑΠ = Κοινή Αγροτική Πολιτική

ΟΣΔΕ= Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου”, αναφέρει σε σχόλιό του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα