Ηλιόπουλος: “Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας”

Ηλιόπουλος: “Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας”
Νάσος Ηλιόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

Την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος. Η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα.

Ως μια “επιλογή ανανέωσης και ενότητας” χαρακτήρισε την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα και το σχόλιό του περί “νέου κύματος του ΣΥΡΙΖΑ, που θα φέρει το νέο πρόσωπο στην ηγεσία.

“Είναι πραγματικά όμορφο για μια τόσο σημαντική ευθύνη να μπορείς να υποστηρίξεις έναν άνθρωπο που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι. Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας. Μια επιλογή από το ‘νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ’ όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θέλω να σταθώ όμως σε έναν από τους ουσιαστικούς συμβολισμούς αυτής της υποψηφιότητας. Οι πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις που έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ όταν ανέλαβε το 2019 ήταν η ακύρωση μέτρων ενίσχυσης των εργαζομένων όπως η αιτιολογημένη απόλυση και η προστασία των εργαζομένων σε εργολάβους. Μια υπενθύμιση λοιπόν στρατηγικών διαφορών που αφορούν συνολικά το παραγωγικό μοντέλο.

Η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αφορά συνολικά τα χιλιάδες μέλη και φίλους του. Στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά ένα σύγχρονο κόμμα που θα εκφράζει τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες. Εκεί που κάποιοι βλέπουν μόνο δυσκολίες να δούμε τις δυνατότητες και να μετατρέψουμε την απογοήτευση σε πείσμα και όραμα. Καλή επιτυχία Έφη!”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα