Ηλιόπουλος: “Ο Πάτσης δεν ήταν λάθος, αλλά το πρόγραμμα Μητσοτάκη”

Ηλιόπουλος: “Ο Πάτσης δεν ήταν λάθος, αλλά το πρόγραμμα Μητσοτάκη”
Νάσος Ηλιόπουλος eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάργηση κάθε πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την οποία επικρίνει έντονα τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για τα όσα έχει πράξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας πραγματοποίησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρχικά έδωσε παράταση στο πλαίσιο προστασίας της 1ης κατοικίας που ίσχυε επί ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Όταν έληξε αυτή η παράταση ψήφισε μήπως κάποιο νέο πλαίσιο; Βελτίωσε μήπως αυτό που ίσχυε; Όχι, κατήργησε κάθε πλαίσιο

Στη συνέχεια, όπως τονίζει «Παρά τις πιέσεις της τρόικας την περίοδο 15-19 υπήρξε προστασία της 1ης κατοικίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε έναν πτωχευτικό νόμο με τον οποίο καταργήθηκε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας. Ταυτόχρονα φρόντισε τα διάφορα funds να λειτουργήσουν με νόμο του 2003 που δεν δίνει καμία προστασία στους δανειολήπτες».

«Το Υπουργικό Συμβούλιο που χρωστάει 12 εκ στις τράπεζες, του κόμματος που χρωστάει 390 εκ, αφού ψήφισε την ασυλία των τραπεζικών στελεχών κατήργησε κάθε προστασία της 1ης κατοικίας» επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος και καταλήγει: «Ο Πάτσης δεν ήταν λάθος, αλλά το πρόγραμμα Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα