Ηλιόπουλος: Όσοι αρνούνται την άρση της πατέντας εγκληματούν κατά της ανθρώπινης ζωής

Ηλιόπουλος: Όσοι αρνούνται την άρση της πατέντας εγκληματούν κατά της ανθρώπινης ζωής
Eurokinissi

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπολύει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την άρνηση των ευρωβουλευτών της να υπερψηφίσουν υπέρ της άρσης της πατέντας των εμβολίων.

“Εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας όσοι αντιμετωπίζουν το εμβόλιο ως εμπόρυεμα” σημειώνει με ανάρτησή του στα social media o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρεται και στους ευρωβουλευτές της ΝΔ που καταψήφισαν την τροπολογία του Ευρωκοινοβουλίου για την άρση της πατέντας παραγωγής των εμβολίων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

“Η μετάλλαξη Δ “γεννήθηκε” στην Ινδία. Αυτές τις μέρες γίνονται αναφορές για νέα επικίνδυνη μετάλλαξη από την Νότια Αφρική. Όσοι αντιμετωπίζουν το εμβόλιο ως εμπόρευμα και αρνούνται την άρση της πατέντας, όπως έκαναν οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, εγκληματούν κατά της ανθρώπινης ζωής” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται οτι σχετική τροπολογία υπερψηφίστηκε οριακά με ψήφους της Ευρωομάδας της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων, δηλαδή της “προοδευτικής πτέρυγας” του Κοινοβουλίου. Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ συντάχθηκαν με τους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ καταψηφίζοντας τη πρόταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα