Ηλιόπουλος σε Πλεύρη: “Θα επιτάξετε ιδιωτικές κλίνες ή θα παρακολουθείτε την καταστροφή;”

Ηλιόπουλος σε Πλεύρη: “Θα επιτάξετε ιδιωτικές κλίνες ή θα παρακολουθείτε την καταστροφή;”
Nick Paleologos / SOOC

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Νάσος Ηλιόπουλος θέτει ορισμένα -αναπάντητα- ερωτήματα προς τον υπουργό Υγείας, μετά τον θάνατο 74χρονου, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ,

Στο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον θάνατο ασθενούς με κορονοϊό, που έχασε τη ζωή του καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ για να εισαχθεί, κάνει αναφορά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θέτει ορισμένα ερωτήματα στον υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, σχετικά με το εν λόγω περιστατικό, που έγινε γνωστό μετά από καταγγελία του γιου του εκλιπόντος.

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα οριακά χαρακτηρίζεται ανεξέλεγκτη, το ΕΣΥ δέχεται τεράστιες πιέσεις, ωστόσο οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι περιορισμένες και στην ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος γράφει τα εξής: “Διαψεύδετε κ. Πλεύρη την είδηση για τον 74χρονο εμβολιασμένο ασθενή που πέθανε εκτός ΜΕΘ στην Νίκαια; Μπορείτε να απαντήσετε πόσες απώλειες έχουμε εκτός ΜΕΘ; Θα προχωρήσετε σε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών ή απλά θα παρακολουθείτε την καταστροφή;”

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα