Ηλιόπουλος: Βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι της Καϊλή και ο Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ηλιόπουλος: Βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι της Καϊλή και ο Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi

Βολές εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη με αφορμή την συνέντευξή του το πρωί του Σαββάτου εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

“Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της κας Καϊλή και ο κος Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας : «εγώ δεν καλύπτω κανέναν»” αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 για το σκάδαλο διαφθοράς που εμπλέκει ευρωβουλευτές μεταξύ αυτών και την Εύα Καϊλή.

Ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν μέτρησα το πολιτικό κόστος. Εγώ δεν καλύπτω κανέναν όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παππά. Αν υπάρχει μια εγκληματική ενέργεια είναι προφανές ότι το Κράτος πρέπει να λειτουργήσει θεσμικά προκειμένου να το σταματήσει. Δεν μπορεί να γίνεται προσπάθεια να αμπαλάρουμε μαζί την παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή και πολιτικού αρχηγού με την έρευνα για την κ. Καϊλή», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

“Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει μπας και ανακαλύψει το Δούρειο Ίππο; ΥΓ το Κατάρ των 6.500 νεκρών δεν είναι “πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα”, καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα