Υποψήφιος επικεφαλής του Ποταμιού, ο Παύλος Ελευθεριάδης

Υποψήφιος επικεφαλής του Ποταμιού, ο Παύλος Ελευθεριάδης

Ποιοι οι λόγοι που ο Παύλος Ελευθεριάδης θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Ποταμιού

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του επικεφαλής του Ποταμιού ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Παύλος Ελευθεριάδης.

Εκτός από τη δική του υποψηφιότητα, ο κ. Ελευθεριάδης γνωστοποίησε ότι ο Τάσος Καρκαντζέλης θα διεκδικήσει τη θέση του γραμματέα οργάνωσης και η Μαρίλη Μέξη αυτή της γραμματέα κοινοβουλευτικού έργου.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Ελευθεριάδης, αναπληρωτής καθηγητής Νομικής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, επισημαίνει: “Στο Ποτάμι δεν έχουμε καταφέρει να στήσουμε έναν λειτουργικό μηχανισμό λήψης αποφάσεων. Δεν έχουμε συλλογικότητα. Είμαστε ένα ακραία δυσλειτουργικό κόμμα. Ακόμα και η ηγεσία μας αναγνωρίζει τις δυσλειτουργίες και προτείνει ένα νέο καταστατικό.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να στηρίξουμε τις προτάσεις της ηγεσίας. Γι αυτό καταθέτουμε τις υποψηφιότητές μας. Στο συνέδριο θα εξηγήσουμε αναλυτικά γιατί. Την επόμενη μέρα του Συνεδρίου όλοι όμως στο Ποτάμι θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο ενωμένοι και ακόμα πιο αποφασισμένοι για να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα