Και επισήμως εκτός Βουλής ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Και επισήμως εκτός Βουλής ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Γιατι δεν πράξει το ίδιο ο Νικήτας Κακλαμάνης

Την επιστολή παραίτησης του από το βουλευτικό αξίωμα έστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Ακόμα και σήμερα που οι Αθηναίοι έχουν βιώσει την κρίση όσο κανείς, πιστεύω ακράδαντα ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μια υποδειγματική, σύγχρονη, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αρκεί όλοι μας να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις» αναφέρει ο κ. Σπηλιωτόπουλος, στην επιστολή προσθέτοντας: 

«Αυτή την ώρα, χρειάζεται σύνθεση και συναίνεση. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μόνο αν υπερβούμε τις στενές κομματικές διαφορές και τους στείρους διαχωρισμούς σε Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο, που ειδικά σε ό,τι αφορά στην αυτοδιοίκηση ανήκουν στο χθες».

Κακλαμάνης: Γιατί δεν παραιτούμαι από βουλευτής

Πάντως ο έτερος υποψήφιος  και βουλευτής της Ν.Δ Νικήτας Κακλαμάνης , σε ραδιοφωνική του συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ FM, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από βουλευτής:

“Η ξεκάθαρη θέση μου είναι: Δεν θα παραιτηθώ από βουλευτής. Είμαι μάχιμος στη Βουλή και προασπίζομαι την πόλη μου και τους κατοίκους της. Με εντολή των ψηφοφόρων του Δήμου Αθηναίων εκλέχθηκα δήμαρχος, κι αφού πριν είχα εκλεγεί 6 φορές βουλευτής. Με την ίδια εντολή των Αθηναίων πολιτών έφυγα από δήμαρχος, μένοντας όμως στην αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο και με εντολή των ίδιων ψηφοφόρων επέστρεψα στη Βουλή. Στις 18 Μαΐου, λοιπόν, πάλι, οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα αποφασίσουν, αν θα αλλάξω ιδιότητα, είτε για να μείνω στην Αθήνα, είτε στη Βουλή των Ελλήνων”

Σχολιάζοντας την παραίτηση του συνυποψηφίου του τόνισε:

“Ούτε με πρόλαβε, ούτε με ενδιαφέρει. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου είχε ξεκινήσει η ιστορία ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν θα κατέβει τελικά.  Όταν πείσθηκαν ότι θα κατέβω σταμάτησαν  και το δεύτερο δεκαήμερο έλεγαν ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν πίσω στις δημοσκοπήσεις, κατά συνέπεια θα ήταν καλό να παραιτηθώ, για το καλό της παράταξης, Βαρέθηκαν να το λένε κι αυτό και τώρα,  μετά από την επικοινωνιακού τύπου απόδραση από το βουλευτικό αξίωμα του αγαπητού μου συναδέλφου, για να μην είναι την Κυριακή στη ψηφοφορία, λένε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θα παραιτηθεί

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα