Και η Γεννηματά ‘δουλεύει’ τη ΝΔ: Έπρεπε να ρωτήσουν το ΠΑΣΟΚ, εμείς έχουμε τεχνογνωσία

Και η Γεννηματά ‘δουλεύει’ τη ΝΔ: Έπρεπε να ρωτήσουν το ΠΑΣΟΚ, εμείς έχουμε τεχνογνωσία
Συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ολομέλεια της Βουλής το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το γαλάζιο φιάσκο σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη Βουλή και μάλιστα τουίταρε το σχετικό σχόλιο, αφού στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν κάνει αντίστοιχες διαδικασίες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι

Εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ, την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας τρολάρει και το ΠΑΣΟΚ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη βέβαια δικαιούνται δια να ομιλούν, καθώς οι ΠΑΣΟΚοι έχουν κάνει αντίστοιχες διαδικασίες χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ανοίξει εσωκομματικό ρουθούνι, ακόμη και στη μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Παπανδρέου- Βενιζέλου.

Έτσι η Φώφη Γεννηματά μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή δεν άντεξε να μη σχολιάσει και μάλιστα τουίταρε και τη σχετική αναφορά.

“Όσο για τη ΝΔ, εμείς πιστεύουμε στον πολιτικό πολιτισμό. Γι αυτό τον λόγο δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε καθόλου τα όσα συνέβησαν χθες”, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: “Λάθος τους όμως που δεν μας ρώτησαν. Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε  με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει.”


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα