Και ο Παπανδρέου στον τρίτο πόλο με Φώφη – Σταύρο

Και ο Παπανδρέου στον τρίτο πόλο με Φώφη – Σταύρο
ΑΘΗΝΑ-Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου μίλησε σε νέες και νέους που θα συγκροτήσουν το δίκτυο νεολαίας του Κινήματος σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Παπανδρέου.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Μετά τη συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τη Γεννηματά φαίνεται να μπαίνει τέλος στα σενάρια προσέγγισης με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Παπανδρέου έρχεται ξανά πιο κοντά με το ΠΑΣΟΚ

Η συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη συζήτηση για τον τρίτο πόλο συμφωνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του News247 κατά τη συνάντηση του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Το κοινό ανακοινωθέν Παπανδρέου- Γεννηματά, που αναμένεται σε λίγη ώρα, φαίνεται πως θα εκφράζει τη βούληση του πρώην πρωθυπουργού να καταθέσει τις προτάσεις του ΚΙΔΗΣΟ προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, ώστε να συμμετάσχει στη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Καθώς όμως η επιτροπή που έχει συσταθεί θα ολοκληρώσει τις εργασίες της σε μία εβδομάδα, το ΚΙΔΗΣΟ δε θα συμμετάσχει σε αυτή με μέλη, αλλά θα καταθέσει προτάσεις ώστε να συζητηθούν.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι μπαίνει έτσι οριστικό τέλος στα σενάρια προσέγγισης του Παπανδρεου με ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός έρχεται ξανά πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ αν και δεν επιστρέφει σε αυτό.

Το ραντεβού Γεννηματά- Παπανδρέου όπως είχε γράψει πρώτο το News247 είχε κλείσει κατά την εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, από την οποία είχε απουσιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε όμως δώσει το παρόν ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και όχι μόνο πήγε, αλλά αφού τελείωσε η εκδήλωση πλησίασε τη Φώφη Γεννηματά, συζήτησαν για λίγο οι δυο τους όπως επιβεβαίωσε η φωτό που δημοσιεύσαμε στα Τιτιβίσματα στην Εξουσία. Στο τέλος δε της συνομιλίας, ακούστηκαν να λένε: “Θα τα ξαναπούμε σύντομα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα