Κακλαμάνης: Εγώ στη θέση του Καμίνη δε θα έμενα δήμαρχος

Κακλαμάνης: Εγώ στη θέση του Καμίνη δε θα έμενα δήμαρχος
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στις διεργασίες εξ αριστερών της ΝΔ, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να μιλά άλλο για τον Γιάνη Βαρουφάκη καθώς έτσι του κάνει διαφήμιση

Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται ένα κόμμα κεντροαριστερής απόκλισης είπε στον σταθμό μας ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά. «πρέπει όμως να τελιώνουν με τις διαδικασίες, να σοβαρευτούν, γιατί οι υποψήφιοι αρχηγοί είναι περισσότεροι από τα μέλη» σημείωσε, Για το φλερτ στελεχών του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ιστορικό στέλεχος αλλά οι συνεργασίες πρέπει να αναζητηθούν μετά τις εκλογές.

Τόνισε ότι στηρίζει την αμφίπλευρη διεύρυνση που επιχειρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι ένα εκατ. ψηφοφόροι έφυγαν από τη ΝΔ και η επιστροφή τους είναι το κλειδί για την αυτοδυναμία. Ζήτησε ειδική πολιτική στρατηγική για να επαναπατριστούν όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη είπε ότι είναι ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα και ότι δεν θέλει να του κάνει διαφήμιση γιατί όλοι μιλούν για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και στο τέλος θα δούμε τον Βαρουφάκη να διεκδικεί με κόμμα τον κεντροαριστερό χώρο.

Για την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε ότι πρέπει είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος αλλά πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα