Κακλαμάνης: Να αποδείξει ο Θεοδωράκης ότι κατ’ εντολήν ΝΔ έφυγαν Αμυράς και Ψαριανός

Κακλαμάνης: Να αποδείξει ο Θεοδωράκης ότι κατ’ εντολήν ΝΔ έφυγαν Αμυράς και Ψαριανός
Ο Νικήτας Κακλαμάνης Eurokinissi

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού ο πρώην υπουργός είπε ότι "ακόμη και ένα ευρώ να πάρει ένας εργαζόμενος είναι θετικό. Αλλά δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς του κ. Τσίπρα".

Για τις σχέσεις της ΝΔ με το Ποτάμι μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής στην Α Αθήνας της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού:

“Ο κ. Θεοδωράκης βρισκόταν σε διάλογο με τον πρόεδρο της ΝΔ. Πρέπει να αποδείξει τώρα αυτά που καταγγέλλει ότι κατ’ εντολήν της ΝΔ ανεξαρτητοποιήθηκαν οι κ.κ. Αμυράς και Ψαρριανός . Είχα πει πολύ νωρίς ότι όποιος ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών να μην περιμένει συνεργασία με τη ΝΔ προεκλογικά και ενδεχομένως μετεκλογικά.  Ο κ. Αμυράς είναι καλοδεχούμενος. Για τον κ. Ψαρριανό που είναι φίλος μου δεν θα σας πω γιατί  ο ίδιος έχει πει ότι θα μείνει ανεξάρτητος μέχρι την προκήρυξη εκλογών”.

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού ο πρώην υπουργός είπε ότι  “ακόμη και ένα ευρώ να πάρει ένας εργαζόμενος είναι θετικό. Αλλά δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς του κ. Τσίπρα. Υπήρχε ημερομηνία λήξης της μείωσης το 2017. Ο κ. Τσίπρας αντί να το κάνει το 2017 το κάνει με δυο χρόνια καθυστέρηση. Ο επιχειρηματίας προκειμένου να αντιμετωπίσει το κόστος μπορεί να κάνει απολύσεις γιατί δεν υπήρξε φοροελάφρυνση. Πολύ φοβάμαι ότι θα αυξηθεί η μαύρη εργασία. Εμείς θα δίναμε αύξηση διπλάσια της αύξησης του ΑΕΠ και ταυτόχρονα θα κάναμε φοροελαφρύνσεις”.

“Η συνταγματική αναθεώρηση πάει για φούντο” εκτίμησε και προέβλεψε ότι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Απευθυνόμενος στον κ. Κεγκέρογλου είπε ότι “ας κοιτάξουν στο Κίνημα Αλλαγής να έχουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό γιατί με αυτά τα μικρομεγαλίστικα φοβάμαι ότι δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα”. Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι “θα μείνουν πολλοί με το στόμα ανοιχτό στο θέμα της προεδρικής εκλογής και ο νοών νοείτω”, ενώ για τα εσωκομματικά της ΝΔ σημείωσε ότι “Αδωνις και Δένδιας είναι δύο από τους 77 βουλευτές και εγώ ένας από αυτούς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα