Κάλεσμα Παπαδημούλη σε Γεννηματά. ‘Κάντε το’ όπως οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές

Κάλεσμα Παπαδημούλη σε Γεννηματά. ‘Κάντε το’ όπως οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές
European Parliament Committee on Economic and Monetary Affairs and European Parliament Committee on Employment and Social Affairs, Economic Dialogue and exchange of views on the 2017 European Semester - Country-specific recommendations in Brussels, Belgium on May 30, 2017 / - - , 2017 30 , 2017 SOOC

Στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7 ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, που εκτίμησε πως η Ελλάδα μπορεί να βγει από το Μνημόνιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Απολύτως εφικτός ο στόχος της λήξης των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018” εκτίμησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Ταχείας Κυκλοφορίας” με τον Σπύρο Σεραφείμ, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Προτεραιότητα της κυβέρνησης πρέπει να αποτελέσει η μείωση της ανεργίας που θα προέλθει μέσω της ανάπτυξης”, ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης που πρόσθεσε ότι σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν η ανάπτυξη για το 2017 θα φτάσει στο 2,1% και σε υψηλότερο ποσοστό το 2018, ενώ επισήμανε την ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων δημόσιων και ιδιωτικών.

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε και άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ προτρέποντας τη Φώφη Γεννηματά να ακολουθήσει τη στάση των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κομμάτων.

Ακούστε όσα δήλωσε στην εκπομπή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα