“Καλύτερη Ζωή Τώρα”: Τα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για υγεία, φορολογία και ακρίβεια

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης Printscreen/ YouTube

O Στέφανος Κασσελάκης, με τρία τηλεοπτικά σποτ, παρουσιάζει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία, τη φορολογία και την ακρίβεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει τις θέσεις και τις προτάσεις του για τα θέματα που αφορούν την υγεία, τη φορολογία και την ακρίβεια, μέσα από τρία τηλεοπτικά σποτ με τίτλο «Καλύτερη Ζωή Τώρα».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, που παρουσιάζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στο σποτ για τα ζητήματα του υγειονομικου συστήματος,  επέμεινε στην ανάγκη να διασωθεί το ΕΣΥ «από την κατάρρευση. Με αναβάθμιση όλων των υποδομών, κάλυψη όλων των κενών θέσεων και αύξηση των μισθών των υγειονομικών». 

«Γίναμε Σουηδία. Αλλά μόνο στους φόρους» αναφέρεται στο σποτ για την φορολογία, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει αναφορά στην πρόταση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος για 10 χρόνια καθώς και σε μια νέα φορολογική κλίμακα με σημαντικές μειώσεις φόρων για το 99% των φορολογούμενων.

Σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, ο Στέφανος Κασσελάκης και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για ΦΠΑ 0% στα βασικά αγαθά καθώς και για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα στον χαμηλότερο συντελεστή της ΕΕ.

Είναι τα πρώτα τρία σποτ μιας ολόκληρης σειράς, που θα ακολουθήσουν, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα