Καμμένος για εκλογή ΠτΔ: Οι ΑΝΕΛ δεν θα παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό για να διατηρήσουν την κυβέρνηση

Καμμένος για εκλογή ΠτΔ: Οι ΑΝΕΛ δεν θα παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό για να διατηρήσουν την κυβέρνηση
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλά στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος στο Περιστέρι ενόψει των Ευρωεκλογών την επομενη Κυριακή, Πέμπτη 22 Μαϊου 2014. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τι είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Τι απάντησε στον Δημήτρη Παπαδημούλη

“Δεν πρόκειται να παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό, για να διατηρήσουν εμμέσως την κυβέρνηση”, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η δήλωση του κ. Καμμένου ήλθε ως απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος το Σάββατο κάλεσε τον κ. Καμμένο αλλά και τον Φώτη Κουβέλη να πάρουν θέση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και να αποσαφηνίσουν αν σκοπεύουν να συμπράξουν με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση της ελάχιστης πλειοψηφίας 180 εδρών που απαιτεί η προεδρική εκλογή.

“Τους καλούμε να το σκεφτούν διπλά, διότι έχουν πάρει ήδη ένα μήνυμα από την κάλπη των Ευρωεκλογών. Εάν ταυτιστούν με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ έχουν μόνο να χάσουν”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Ο κ. Καμμένος παρέπεμψε στη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ότι

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα