Καμμένος: Να καταρρεύσει η κυβέρνηση και να γίνουν εκλογές

Καμμένος: Να καταρρεύσει η κυβέρνηση και να γίνουν εκλογές
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος (Κ) μιλάει κατά τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και των Ευρωεκλογών στην Αίγλη του Ζαππείου παρουσία του βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ (Α) και του βουλευτή Γιάννη Δημαρά (Δ), Αθήνα, Τετάρτη 21 Μαϊου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τι είπε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος

Βέβαιος για τη συντριβή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Να ψηφίσουν οι πολίτες με στόχο να καταρρεύσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές”, είπε, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά λέει ψέματα και οι πολίτες θα πρέπει να απελευθερωθούν.

Προσέθεσε επίσης ότι χρειάζεται κυβέρνηση που θα κάνει στάση στα τοκοχρεολύσια, που θα εξασφαλίσει τροφή στους πολίτες, που θα πάρει στα χέρια την κυριαρχία της χώρας.

Αναφερόμενος στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους Γ. Καμίνη και Γ. Σγουρό ως “τα αγαπημένα παιδιά του Γ. Παπανδρέου” ενώ τόνισε ότι η μεγάλη δημοσκόπηση είναι η ψήφος του λαού.

Σε ερώτηση τι θα κάνει ο ίδιος εάν οι ΑΝΕΛ δεν πάνε καλά στις εκλογές, ο Π.Καμμένος σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είναι σαν τον Αντώνη Σαμαρά, που πήρε ένα κόμμα στο 36% και το έφθασε εκεί που βρίσκεται τώρα και παραμένει προσκολλημένος στην καρέκλα.

Τόνισε ότι εάν χρειαστεί θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο του κόμματος, ενώ δήλωσε ότι τα όσα είπε ο Π.Χαϊκάλης παρερμηνεύτηκαν.

“Φοβούμε ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν πολίτες που έχουν παρασυρθεί από το νεοναζιστικό κόμμα, κι έχουν παρασυρθεί γιατί η ΧΑ διαφημίστηκε επαρκώς”, δήλωσε αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και πρόσθεσε ότι νομιμοποιήθηκε όταν οι Παπανδρέου και Σαμαράς έκαναν υπουργό της κυβέρνησης Παπαδήμου τον Μ.Βορίδη.

Τέλος, χαρακτήρισε «αστείες» τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τις θέσεις εργασίας λέγοντας “ούτε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν πιστεύει αυτά που λέει για την ανεργία”.

πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα