Καμμένος: Προσβάλλουν το πολίτευμα πρωθυπουργός και συγκυβέρνηση

Καμμένος: Προσβάλλουν το πολίτευμα πρωθυπουργός και συγκυβέρνηση
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Ομιλίες για την σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ// Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλλήνων Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Για απαξίωση της Βουλής κατηγορεί την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος. Δεν απαντούν για τις διαπραγματεύσεις αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων

Για απαξίωση των θεσμών του Κοινοβουλίου κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας την «άρνηση» του κ. Σαμαρά να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις που έχει καταθέσει.

“Έχω υποβάλλει επτά επίκαιρες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό με θέμα  τις διαπραγματεύσεις υπό το Μάθιου Νίμιτς για την ονομασία των Σκοπίων και άλλες δύο για την υπόθεση Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ και εκείνος αρνείται να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει. Αναλόγως πράττουν και τα μέλη της κυβέρνησής του σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών”, τόνισε ο κ. Καμμένος.

Χαρακτήρισε μάλιστα προκλητική τη συμπεριφορά του Πρωθυπουργού και τον κάλεσε να συνειδητοποιήσει έστω και αυτή τη στιγμή ότι είναι καθήκον του να διασφαλίζει την τήρηση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής.

Παράλληλα κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι “αγνοεί συστηματικά τους Βουλευτές που τον καλούν σε κοινοβουλευτικό έλεγχο” και υποστηρίζει ότι “ο πρωθυπουργός και η συγκυβέρνησή του προσβάλλουν το πολίτευμα και απαξιώνουν τους θεσμούς του Ελληνικού Κοινοβουλίου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα