Καμμένος σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Μαζί τα φάγατε και τα μοιράσατε στους κολλητούς

Καμμένος σε ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Μαζί τα φάγατε και τα μοιράσατε στους κολλητούς
ΒΟΥΛΗ-OMΙΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018.(EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) eurokinissi

Σκληρή αντιπαράθεση με την Σοφία Βούλτεψη της ΝΔ για τα δάνεια του Ελεύθερου Τύπου και την επίσκεψη Ερντογάν

Μύδρους κατά της ΝΔ και ΔΗΣΥ για την πολιτική τους την περίοδο των μνημονίων αλλά και για τα χρήματα που δόθηκαν σε εκδοτικά συγκροτήματα εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εν μέσω σκληρού καβγά με τη Σοφία Βούλτεψη της ΝΔ.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ο Προϋπολογισμός του 2018 οδηγεί στο τέλος των Μνημονίων και καταλόγισε στην ΝΔ, τη ΔΗ.ΣΥ και το Ποτάμι ότι διαμαρτύρονται γιατί η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των Μνημονίων. «Φωνάζατε Γερούν Γερά αλλά δεν κράτησε ο Γερούν και αυτό σας πονά…» είπε ο κ. Καμμένος και κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι μοίραζαν τα χρήματα «σε κολλητούς τους» φέρνοντας το παράδειγμα του Σταύρου Ψυχάρη.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη που άρχισε να αποκαλεί «απατεώνα» τον κ. Καμμένο. «Τι θέλετε κυρία Βούλτεψη; Εσείς δεν τα παίρνατε από τον Ελεύθερο Τύπο; Μαζί τα φάγατε. Τα μοιράσατε ωραία μεταξύ σας …» είπε στη βουλευτή της ΝΔ και την κατηγόρησε ότι πληρωνόταν από τραπεζικά δάνεια την εποχή που οι υπόλοιπες επιχειρήσει δεν μπορούσαν να πάρουν δάνειο.

Απαντώντας η κυρία Βούλτεψη κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι έχει «κότερο» και έχει αγοράσει την «μερσεντές του Αμίν Νταντά». Επίσης του καταλόγισε ότι «κρύφτηκε όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογάν. «Δεν είχα το αυτοκίνητο του Αμιν Νταντά αλλά του Μεταξά. Παλιότερα είχα ένα μεγαλύτερο κότερο και πήγαινα βόλτα και την κυρία Βούλτεψη» είπε ο κ. Καμμένος. Απαντώντας δε για τη επίσκεψη Ερντογάν ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η χώρα ασκεί αποτελεσματική Εξωτερική Πολιτική και κατηγόρησε την κυρία Βούλτεψη ότι υπηρετεί την Εξωτερική Πολιτική «των ζεμπέκικων και των κουμπάρων».

Προϋπολογισμός Ομαλότητας

Παράλληλα, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για το ότι ο προϋπολογισμός για πρώτη φορά δεν περιλαμβάνει περικοπές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, μίλησε για Προϋπολογισμό «ομαλότητας». «Ο φετινός προϋπολογισμός δεν χαρακτηρίζεται από τις περιπέτειες όπου μας οδήγησαν τα εγκλήματα και οι λανθασμένοι προϋπολογισμοί μετά το 2009» είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκάλεσαν, όμως, και τα συγχαρητήρια που έδωσε ο κ. Καμμένος στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δηλαδή στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μάλιστα σημείωσε ότι χάρη στις ενέργειες και του υπουργείου Οικονομικών πλέον το κόστος δανεισμού για τη χώρα έχει μειωθεί στα επίπεδα του 2006.

Οξύτατη επίθεση σε ΝΔ για σύμπλευση με ΔΗ.ΣΥ και Ποτάμι

Ο κ. Καμμένος έστρεψε αντίθετα τα βέλη του κατά της ΝΔ για την προσέγγιση του κόμματος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι. Κατηγόρησε, μάλιστα, την ΝΔ ότι συμπλέει με τον «ξηροπόταμο», όπως είπε του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά και με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά που έδωσε το παρόν στο συνέδριο του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα