Κασιδιάρης: Είναι δυνατόν να έρθει άνθρωπος αντιμέτωπος με τανκς;

Κασιδιάρης: Είναι δυνατόν να έρθει άνθρωπος αντιμέτωπος με τανκς;

Νέα πρόκληση της Χρυσής Αυγής για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. "Άθλιο υποκείμενο η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μ. Ρεπούση που γράφει την Ιστορία αυτή", τόνισε ο Η. Κασιδιάρης. Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του στο Μεσολόγγι (Vid)

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την ύπαρξη νεκρών στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του κατά την διάρκεια των εγκαινίων του γραφείου του κόμματος στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, μίλησε για “το παραμύθι του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς”.

“Και όταν ήμουν μικρός αναρωτιόμουν, μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τα τανκς; Με το ατσάλι δηλαδή;”, σημείωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ υπογράμμισε, όπως και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ότι η εξέγερση… δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα απλό παραμύθι.

Ο κ. Κασιδιάρης, δεν παρέλειψε να αναφέρει την προσωπική του εμπειρία που υπήρξε καταλυτική στο να αμφισβητήσει την ύπαρξη νεκρών στο Πολυτεχνείο, παρά την λ ίστα με τα 24 θύματα της ιστορικής εξέγερσης κατά του φασισμού.

“Όταν το καλοκαίρι βρέθηκα στην Μάνη, ήρθα αντιμέτωπος με μία προτομή, του Λοχαγού Σωτηρίου Σταυριανάκου, που έδωσε την μάχη τον Αύγουστο του 1974. “Κανείς δεν ξέρει τον Έλληνα στρατιωτικό και τον αγώνα του υπέρ της ελευθερίας, αλλά όλοι γνωρίζουν το παραμύθι του Πολυτεχνείου. Ο ίδιος στάθηκε απέναντι στα πραγματικά τανκς και το θέρισαν οι Τούρκοι”, πρόσθεσε.

“Αυτά τα άθλια υποκείμενα, όπως η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, γράφουν αυτήν την παραποιημένη Ιστορία και τυπώνουν τα βιβλία που η Χρυσή Αυγή τα καίει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, τον σκουπιδότοπο της Ευρώπης”.

Και συνέχισε: “Ο τόπος αυτός που βρισκόμαστε είναι ο καλύτερος για να μιλήσουμε για την Ιστορία. Δεν ήρθα προετοιμασμένος να βγάλω λόγο και δεν έχω συνηθίσει τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Αυτά είναι καινούργια συστήματα. Σήμερα θα μιλήσω, όπως μιλούσαμε όταν ήμασταν 15 άτομα”.

Ο ίδιος έδωσε έμφαση στην ιερά πόλη του Μεσολογγίου, αλλά και στο “βαρύ όνομα” του Καραϊσκάκη, ενώ επεσήμανε ότι δεν μπορεί κανένας Έλληνας πλέον να φτάσει το μεγαλείο των τότε Ελλήνων.

Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, τον αποκάλεσε “Τσατσόπουλο”, παραφράζοντας το όνομά του.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “έβλεπα αυτό τον τύπο στην δήθεν αυτή γιορτή του Πολυτεχνείου περιτριγυρισμένο από υπερήλικες μισθοδοτούμενους και να μας λένε τα κανάλια ότι αυτός είναι το μέλλον, μόνο φωτοστέφανο δεν του έχουν φορέσει”.

Ο ίδιος μίλησε για τα εύσημα που δέχεται από απλούς πολίτες σχετικά με το θάρρος της Χρυσής Αυγής να πει κατάμουτρα τους κλέφτες – κλέφτες και τους απατεώνες – απατεώνες.

“Έχουμε κατά καιρούς ρίξει και κάτι ψιλές, γιατί εμείς δεν ντρεπόμαστε να σηκώσουμε το χέρι μας, όπου χρειαστεί”.

Σε όποιον επιβουλεύεται την ελευθερία αυτής της πατρίδας, η απάντησή μας θα πρέπει να είναι το θάρρος των Ελλήνων στην Τριπολιτσά να φτιάξουν στην είσοδο της πόλης πυραμίδα με λάσπη, αίμα και κεφάλια από τους Αλβανούς που τότε είχαν επιχειρήσει να καταστείλουν το ελληνικό κίνημα.

Να σημειωθεί ότι κατά την τελετή εγκαινίων σημειώθηκαν άγρια επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της αστυνομίας έξω από τον ναό του Αγίου Δημητρίου, όπου κατέληξε αντιφασιστική πορεία, με αφορμή τα εγκαίνια του γραφείου της Χρυσής Αυγής.

Πηγή Βίντεο: Cityvoice.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα