Κασσελάκης: Αντιγραφέας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια

Διαβάζεται σε 1'
Κασσελάκης: Αντιγραφέας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια
Στέφανος Κασσελάκης INTIME NEWS

Η αιχμηρή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την ανάγκη του Κυριάκου Μητσοτάκη για “αδιαμεσολάβητη επικοινωνία” με τους πολίτες, μετά την επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ, την οποία και ανέβασε στο Instagram.

“Αντιγραφέα” χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε σούπερ μάρκετ, στιγμιότυπο από την οποία ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στην αιχμηρή ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά για τον κ. Μητσοτάκη ότι τον αντιγράφει, ενώ τόνισε την ανάγκη του πρωθυπουργού για “αδιαμεσολάβητη επικοινωνία” με τους πολίτες.

“Χθες πήγα απροειδοποίητα σε Μεγαλοπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω μέσα σε λίγες ώρες. Γιατί -όπως σας έχω πει από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε- έχω αδιαμεσολάβητη επικοινωνία μαζί σας.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε απροειδοποίητα σουπερμάρκετ (ελπίζω να είδε το έργο του στις τιμές με τα μάτια του).

Και μίλησε με… απλούς πολίτες (οι οποίοι αυθορμήτως τον υποδέχτηκαν με κόρνες) γιατί θέλει, λέει, να έχει «αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον κόσμο»!

Μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα