Κασσελάκης: Δεν γίνεται ένας υποψήφιος να έχει κοστολογημένες θέσεις για όλα

Διαβάζεται σε 2'
kasselakis
Προεκλογική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγάλεω SOOC

Έκκληση στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να πέσουν οι τόνοι απηύθυνε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης από το Αιγάλεω. Το σχόλιο για τα fake news και τις συκοφαντικές επιθέσεις.

Έχω πολιτικές προτάσεις“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από το Αιγάλεω όπου βρέθηκε ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να πέσουν οι τόνοι.

“Παροτρύνω να κατευνάσουμε τους τόνους, να συνειδητοποιήσουμε ότι στα χέρια μας έχουμε τη ζωή των ανθρώπων αυτού του τόπου και πρέπει ο καθένας μας να δρα, με σύνεση, συγκρότηση και πάντα με ηρεμία”, ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κασσελάκης.

Στη συνέχεια ο ίδιος χαρακτήρισε απαράδεκτο” το εργασιακό νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι χθες κατά τη συνάντησή του με την ΑΔΕΔΥ και φορείς συνειδητοποίησε τις μεγάλες αδικίες στα εργασιακά, ενώ ξεκαθάρισε πως ο συνδικαλισμός θα έχει θέση στα όργανα του κόμματος και στην παραγωγή πολιτικής. “Είναι υποχρέωσή μας να παράγουμε πολιτική μαζί με τον κόσμο της εργασίας. Θα προστατεύουμε τα δικαιώματά τους, δεν πρόκειται να πάμε σε προ Σικάγο εποχή”, δήλωσε.

Απαράδεκτο” χαρακτήρισε και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στην πρόκληση Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους. “Η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κυβέρνηση θα προστατεύσει πλήρως και στο ακέραιο, και την εθνική κυριαρχία της και τα κυριαρχικά δικαιώματά της”, δήλωσε ενώ επανέλαβε πως έχει ξεκάθαρες προτάσεις.

“Είμαι ο μόνος υποψήφιος που έχει βγάλει προτάσεις. Το να λέμε ότι δεν έχω πολιτικό περιεχόμενο όταν έτσι άρχισε η υποψηφιότητά μου, από την έγκριση του κόσμου, πολύ απλά δεν σεβόμαστε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έχω ξεκάθαρες προτάσεις”, ανέφερε στη συνέχεια, σχολιάζοντας παράλληλα πως δεν είναι δυνατόν ένας υποψήφιος να κάνει κοστολογημένο πρόγραμμα μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Απαντώντας στις δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου η οποία έκανε λόγο για εθνική κυριαρχία αλλά όχι για κυριαρχικά δικαιώματα, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε κατηγορηματικός σχολιάζοντας πως “πρόκειται για μέγα σφάλμα. Η τοποθέτησή μου είναι ότι και τα δύο θα τα προστατεύσουμε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο στο ακέραιο“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα