Κασσελάκης: Είμαι πρόεδρος, έχω και site

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
SOOC

Επέμεινε στην αμφισβήτηση των αποφάσεων των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο STAR ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επιμένει να δηλώνει «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» ο Στέφανος Κασσελάκης παρά την καθαίρεσή του με απόφαση της Κ.Ε μέσω της υπερψήφισης μομφής την οποία όμως δήλωσε πως …δεν αμφισβητεί.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την Μάρα Ζαχαρέα ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως το καταστατικό του κόμματος προβλέπει ότι έπρεπε να παραμείνει στην θέση του προέδρου και το κόμμα να οδηγηθεί σε συνέδριο υπό την ηγεσία του. Μάλιστα σημείωσε ότι «ένα κόμμα και βάση νόμου δεν είναι ακέφαλο» θέση που προϊδεάζει ακόμη και για δικαστική προσφυγή απέναντι στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στις επιθέσεις εναντίον των μελών της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά του οργάνου. Δήλωσε ότι η απόφαση για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του έγινε με «138 μη καταγεγραμμένες ψήφοι με μια Κ.Ε που είχε αναβληθεί για 4 ώρες χωρίς να έχει απαρτία» υποστηρίζοντας πως «δεν υπήρχε κάλπη στην ψηφοφορία, ούτε καταμετρήθηκαν οι ψήφοι, ούτε έγινε ταυτοποίηση».

Επίσης, επέμεινε στο ότι το θέμα των υποψηφιοτήτων συνολικά θα επιλυθεί στο Συνέδριο. Καλώντας υποστηρικτές του να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε ενδεκτικά πως «αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι υποψήφιος» αφού αυτό θα αποφασιστεί από τους συνέδρους. Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περι του ότι η απόφαση της Κ.Ε είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη υποστήριξε ότι «αυτές οι ανακοινώσεις που έχουν βγει μετά την απομάκρυνσή μου από τον χώρο εργασίας μου είναι ανατριχιαστικές» και πως η ανακοίνωση «είναι ψευδής, με γνώση τους αντίθετη από το καταστατικό».

Τέλος ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα λειτουργεί προσωπικός του ιστότοπος στο διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα