Κασσελάκης: “Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά – Ο ΣΥΡΙΖΑ”

Κασσελάκης: “Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά – Ο ΣΥΡΙΖΑ”
Ο Στέφανος Κασσελάκης INTIME NEWS

Τη δική του απάντησε στα αρνητικά σχόλια και την κριτική πως "κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ" έδωσε ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης “απαντά”, όπως αναφέρει, “σε ό,τι χειρότερο” έχει γραφτεί για εκείνον και, εν προκειμένω, ότι “κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ“.

Τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η “σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ” και πως γι’ αυτό μπαίνει μπροστά “τη στιγμή της πτώσης του”. “Όχι για να πάρω ‘έτοιμο μαγαζί’. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι”, σημειώνει.

Ειδικότερα, αναφέρει στο βίντεο:

Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα

Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Ξεκινάω λοιπόν: ”Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ”.

Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα… Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα