Κασσελάκης: Επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από τον κ. Μητσοτάκη

Διαβάζεται σε 1'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης INTIME / © European Union

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για όσα είπε την Πέμπτη στο κυβερνητικό μπρίφιν ο Παύλος Μαρινάκης.

Στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη σχετικά με την παρουσία του στο Πολυτεχνείο και αν αυτή θα έχει σχέση με την… Goldman Sachs απάντησε-μέσω social media-ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πολιτική ανηθικότητα του κυβερνώντος κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά.

Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ.Μητσοτάκη.
-Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!
-Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας «μόρφωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια.

Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας.

Πιο εκτενές ήταν το ποστάρισμα του κ. Κασσελάκη στο facebook στο οποίο έγινε μνεία στα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα οποία συμπεριέλαβε και τη ρύθμιση του χρέους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα